Ekko Shortlist Awards 2022
14. okt. 2022 | 13:40

Kom til årets bedste filmfest

Foto | Ólafur Steinar Rye Gestsson
Sidste år var holdet bag den nominerede kortfilm Olivia blandt de bedst klædte ved Ekko Shortlist Awards, som igen i år bliver en forrygende prisuddeling.

Billetsalget er åbnet til Ekko Shortlist Awards 2022, der løber af stablen 19. november med et brag af en prisuddeling for dansk films dygtigste talenter.

Af Nicki Bruun

Den 19. november holdes årets udgave af Ekko Shortlist Awards.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en prisuddeling, hvor vi vanen tro fejrer de bedste kortfilm og præstationer på onlinehitlisten Ekko Shortlist det forgangne år.

Nu er der åbnet for billetsalget til årets sjoveste filmfest!

Dermed kan du være med, når vi på en festlig aften hylder det danske vækstlag, som laver tankevækkende og originale fortællinger i kortfilmformatet.

Prisuddelingen nyder stor opbakning i filmbranchen. Det er en chance for at møde fremtidens filmfolk, og hvert år overrækker store stjerner statuetter og er med til at skabe en uforglemmelig aften.

Vi byder undervejs i festen på drinks og natmad, så der kommer ikke til at mangle noget.

Skynd dig at købe billet, så du sikrer dig en plads til showet.

Alle film i spil
Ekko Shortlist Awards har siden 2014 været en årligt tilbagevendende prisuddeling, hvor vi fejrer de bedste kortfilm og præstationer på Ekko Shortlist.

Vi er i skrivende stund i fuld gang med at finde ud af, hvem der skal nomineres i showets tretten kategorier.

Nogle uger før prisfesten annoncerer vi de nominerede i samtlige kategorier. Alle de omkring 150 film, der er kommet på, siden vi sidst afholdt Ekko Shortlist Awards, er i spil til nomineringer.

I år tegner der sig et særligt stærkt felt med blandt andre Robert-nominerede film og værker, som har gjort det stærkt på førende festivaler i udlandet.

En jury af prominente filmfolk nominerer fem film i de fleste kategorier helt uafhængigt af deres placering på Ekko Shortlist. I kampen om Shortlist Prisen og Publikum Prisen er det de mest populære på den ugentlige top10 i årets løb, der er nomineret.

Vi har endnu ikke offentliggjort, hvem der bliver vært for årets prisfest, men det satser vi på meget snart at kunne afsløre.

Følg med her på siden, hvor vi også snart vil præsentere den jury, som skal udvælge de nominerede og være med til at finde vinderne.

Video: Højdepunkter fra Ekko Shortlist Awards 2021

Kommentarer

Ekko Shortlist Awards

Prisuddeling for danske filmskabere og deres kortfilm.

Finder i år sted den 19. november i Bremen Teater i København.

Se filmene på Ekko Shortlist og upload din egen film.

Støttet af Det Danske Filminstitut, Producentforeningen, FILM&TVGruppen i Journalistforbundet og Danske Filminstruktører.

Køb billet!

© Filmmagasinet Ekko