Nyhed
25. feb. 2021 | 14:28

Ny streamingtjeneste vil konkurrere med giganter

Foto | Showtime
Den blodige historie om den sympatiske seriemorder Dexter (Michael C. Hall) bliver genoplivet i ny sæson, som vil kunne ses på streamingtjenesten Paramount+.

Danske film- og seriefans får endnu mere at vælge mellem, når Paramount+ i marts går i luften til en lav pris og med mange stort anlagte film og serier.

Af Nicki Bruun

Hvis du allerede nu synes, at der er rigeligt at vælge mellem på streamingmarkedet, bliver det snart endnu vildere.

Den 25. marts lancerer giganten ViacomCBS streamingtjenesten Paramount+ i Danmark. Og der er lagt op til hård kamp med konkurrenterne Netflix, Disney+ og HBO Nordic.

Paramount+ kommer nemlig til at være tilgængelig for en lav månedspris på 59 kroner og med muligheden for en uges gratis prøveperiode, lyder det i en pressemeddelelse udsendt af selskabet.

”Vi er meget glade for, at Danmark er blandt de første markeder i verden, hvor vi kan bringe unikke historier, ikoniske stjerner og et bjerg af underholdning ud til seere i alle aldre,” siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.

Bag om The Godfather
ViacomCBS er ikke hvem som helst, men en af verdens absolut største medievirksomheder.

Som navnet Paramount+ antyder, ejer giganten produktionsselskabet Paramount, der blandt meget andet har stået bag The Godfather-trilogien og er på vej med en ny Mission: Impossible og A Quiet Place 2.

Kommende eksklusivt indhold på Paramount+ tæller serien The Offer, der handler om skabelsen af The Godfather.

Desuden har manden bag perlerne Sicario, Hell Or High Water og Wind River, Taylor Sheridan, adskillige projekter på vej hos streamingtjenesten. Han skiftede over til tv-formatet med Yellowstone og fortsætter i den verden med serierne Lioness og Mayor of Kingstown.

Herhjemme længe ventede film som Light of My Life med Casey Affleck og indie-komedien Everyone Is Doing Great kommer også på Paramount+.

Overtager Bowies rolle
ViacomCBS ejer også tv-kanalen Showtime, som Susanne Bier er i gang med at lave serien The First Ladies for.

Den handler om amerikanske førstedamer i Det Hvide Hus og kommer altså på et tidspunkt på Paramount+, hvor man fra marts også kan se andre populære Showtime-serier som Dexter, Ray Donovan og The Affair.

Netop Dexter – om den moralske seriemorder af samme navn – er blevet genoplivet og vil også kunne ses på den nye streamingtjeneste.

Også kanalen Comedy Central er ejet af ViacomCBS, hvorfor morsomme serier som South Park, Broad City og Drunk History vil kunne opleves på Paramount+.

Endelig er det værd at nævne, at Oscar-nominerede Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) spiller hovedrollen i en serie-genindspilning af The Man Who Fell to Earth. Nicolas Roegs originale film fra 1976 har David Bowie i hovedrollen som et væsen, der ankommer fra rummet til Jorden. Her udgiver han sig for at være et menneske, men kommer ud i problemer.

Det vides endnu ikke, hvornår serien får premiere, men det bliver på Paramount+.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko