Anmeldelser

49 - 60 ud af 3681
Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 17:07

Flugten til Nice

To drenges flugt under Anden Verdenskrig fremstilles i et så rosenrødt skær, at selv kartoffelskrælning i silende regn ser hyggeligt ud.

Biografanmeldelse
18. sep. 2020 | 10:17

Druk

Mads Mikkelsen leverer karrierens mest bevægende præstation, og 22 år efter Festen har Thomas Vinterberg skabt endnu en klassiker i dansk film.

Serieanmeldelse
08. jan. 2021 | 12:15

Grænser

Jonas Risvigs ungdomsdrama byder på charmerende karakterer og rammer en autentisk ungdomsånd, som vil få gymnasieelever til at slubre serien i sig.

Biografanmeldelse
22. feb. 2022 | 11:57

Rose

Sofie Gråbøl er formidabel som psykisk sårbar i Niels Arden Oplevs mest personlige – og bedste – film, der trods sit alvorlige emne er en livsbekræftende oplevelse.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

filmanmeldelse
02. mar. 2014 | 16:05

Helium

Anders Walters Oscar-vindende kortfilm skildrer døden i børnehøjde og forener benhård realisme med visuelt dekadente drømmesekvenser.

Biografanmeldelse
30. mar. 2016 | 22:47

Øjnenes hem­me­lig­hed

Argentinas Oscar-vinder har mistet sin mørke melankoli i amerikansk remake, der garnerer krimihistorien med et terrortema.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​nu!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

Serieanmeldelse
29. juni 2019 | 12:43

Limbo – når sabbatår er fucked

Line, Ciliane og Stine har skabt et upoleret og rørende selvportræt af en ungdom, der er lige så forvirret og modløs, som den er fandenivoldsk og sejlivet.

Cph:Dox 2018
12. mar. 2018 | 10:58

Skjold & Isabel

Det sanselige ungdomsdrama af Emil Næsby Hansen sprænger dokumentarfilmens grænser med sin mageløse fortælling om den første forelskelse.

Serieanmeldelse
10. nov. 2022 | 11:26

Nissen flytter altid med

Uden at ødelægge julestemningen pensioneres den folkekære nisse Pyrus i TV 2-dokumentar, der viser berømmelsens pris.

Biografanmeldelse
21. nov. 2022 | 16:53

Smukke sind

Fransk drama om et umage vennepar er et overflødighedshorn af venlighed, der insisterer på at være livsbekræftende og vedvarende varm.

© Filmmagasinet Ekko