Anmeldelser

49 - 60 ud af 2407
Biografanmeldelse
02. jan. 2016 | 23:49

Himlen over Havana

Bandlyst drama fra Cuba giver et medrivende indblik i levevilkårene i landet, der har svigtet sine socialistiske idealer.

Biografanmeldelse
15. juni 2016 | 20:26

Hundeliv

Dansk debutfilm vakler mellem socialrealistisk drama og sort komedie, men alligevel er der masser af potentiale i instruktøren bag ungdomsfilmen.

Biografanmeldelse
03. okt. 2017 | 10:22

QEDA

Max Kestner nytænker smågenialt tidsrejser på film, men det modige bud på dansk sci-fi evner ikke at få os til at føle pulsen.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 15:33

GG Horsens

Klichéfyldt komedieserie om gamere virker til at være skrevet af et menneske, der aldrig har spillet computerspil.

Biografanmeldelse
12. maj 2015 | 20:18

Familien Bélier

Øm, fransk film om et sangtalent med lutter døve familiemedlemmer er rammende som et sociologisk studie, men mangler gehør for fortællekunst.

Serieanmeldelse
05. jan. 2019 | 18:23

Dog­gysty­le – hele sæsonen

DR3’s ungdomsserie vristede sig undervejs fri af stereotyperne og blev regulært rørende.

Biografanmeldelse
16. jan. 2019 | 20:35

Glass

M. Night Shyamalan afslutter sin superheltetrilogi og sætter trumf på med en vild twist, som de tilbageværende fans vil kunne grave længe i.

Serieanmeldelse
02. feb. 2019 | 20:29

Ba­de­ho­tel­let – sæson 6

I en tid domineret af dystre krimier er Badehotellet et fornøjeligt alternativ, men hyggehumor og det fatale år 1939 rimer ikke.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 11:56

Amanda

Fransk drama om et terrorangreb sætter interessant fokus på tackling af sorgen, men er for flaksende til at krybe ind under huden.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Biografanmeldelse
25. juni 2015 | 00:16

Ter­min­at­or Genisys

Man skal være ualmindeligt vild med Arnold for at kaste sig over Terminator Genisys, der klunser sig til et spændingsløst metervareprodukt.

© Filmmagasinet Ekko