Anmeldelser

49 - 60 ud af 2339
Serieanmeldelse
18. nov. 2018 | 15:15

Escape at Dannemora

Oscar-vindere leverer store præstationer i fængselsserie om bizar, autentisk begivenhed, men der mangler en dybere grund til at fortælle historien.

Serieanmeldelse
17. mar. 2019 | 16:06

Sy­geple­jesko­len – sæson 2, afsnit 1-2

Med et betagende retro-univers udstilles 1950’ernes bedagede regelrethed, men ofte er dramaet tæt på at være tandløst.

Biografanmeldelse
05. juni 2019 | 17:06

Kongernes fald

Historien om dansk speedways gyldne generation er et medrivende, menneskeligt drama, som også vil fascinere andre end sportens fans.

Serieanmeldelse
20. juni 2019 | 10:45

Pose – sæson 2

Den lystige fejring af lgbt-miljøets særegne kultur under aids-krisen fortsætter, men denne gang får løjerne en mørkere drejning.

Biografanmeldelse
06. juli 2017 | 00:12

Personal Shopper

Olivier Assayas’ åndemager-thriller gaber over alt for meget og ender som et studie i Kristen Stewarts mumlen, stønnen, biden i læberne og manglende gnist af enhver art.

Biografanmeldelse
20. juli 2017 | 04:41

Dunkirk

Christopher Nolans overlevelsesdrama er en imponerende lektion i filmisk krigsførelse og en fædrelandsbesyngelse med nogle besynderlige fravalg.

Biografanmeldelse
24. juni 2018 | 10:16

Hered­it­ary

Hereditary er sommerens bud på en isnende gyser, der balancerer mellem det psykologiske og det okkulte i traditionen fra Polanski og Kubrick.

Serieanmeldelse
11. nov. 2018 | 13:59

Dog­gysty­le

DR3-serie rammer den sex-fikserede og socialmedie-afhængige storbytype på kornet, men der mangler menneskelige nuancer, skriver Ekkos anmelder, som er på alder med hovedpersonen Asta.

Streaminganmeldelse
07. apr. 2019 | 20:23

Native Son

Kunstneren Rashid Johnson slipper overraskende godt fra i sin instruktørdebut at filmatisere en romanklassiker om racespændinger i USA.

Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 17:16

After

Ungdomsdrama lokker med den første, altomsluttende kærlighed og dragende skuespil, men vi har set det hele før.

Serieanmeldelse
18. apr. 2019 | 01:12

Straight Forward

Forvirringen er total i dansk-newzealandsk svindeldrama, der forspilder alle sine muligheder med dilettantisk skuespil og et håbløst plot.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:54

Catch-22

Sørgmuntre mænd pendler mellem paradis og helvede med ordrig forvekslingskomik i serieudgaven af den satiriske krigsklassiker.

© Filmmagasinet Ekko