Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 1665
Biografanmeldelse
23. dec. 2013 | 16:02

Frost

Der er alt for meget sang i ny Disney-film, der til gengæld er frysende flot og befolket af to befriende beslutsomme kvindfolk i hovedrollerne.

Biografanmeldelse
02. okt. 2019 | 21:56

Den lille af­sky­e­li­ge snemand

Det autentiske storbyliv i Kina blander sig med overjordisk smuk magi i en eventyrlig og storslået animationsfilm, der er fyldt med humor og giver stof til eftertanke.

Biografanmeldelse
12. nov. 2019 | 23:36

I morgen danser vi

Et fintfølende talent bliver født i svensk-georgisk dansefilm, der med labre billeder fortæller en historie om forbudt kærlighed.

Biografanmeldelse
31. jan. 2019 | 11:26

Arctic

Mads Mikkelsen leverer sin mest intense og fysiske præstation siden Valhalla Rising i kuldegysende polardrama, der kan give mareridt om natten.

Biografanmeldelse
08. okt. 2014 | 17:52

Dannys dommedag

Et frisk, dansk bud på en monsterfilm mangler mod til at true familiefilm-hyggen med en ægte, uhyggelig dommedag.

Biografanmeldelse
02. feb. 2017 | 07:04

The Founder

Solid biopic med Michael Keaton som den charmerende, men kyniske forretningsmand, der forvandler McDonald’s til et fastfood-imperium.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
27. maj 2015 | 14:31

San Andreas

Katastrofefilm er mere optaget af at bevæge jordskorpen end at bevæge publikum. Den er fejende flot, men rivende uvedkommende.

Biografanmeldelse
26. sep. 2016 | 00:12

Snowden

Oliver Stones thriller om whistlebloweren Edward Snowden er en vigtig film – ikke for filmkunsten, men for den demokratiske verden.

Biografanmeldelse
25. okt. 2017 | 19:21

Mens vi lever

Med fandenivoldskhed har Ekko Shortlist-vinderen Milad Avaz og hans bror Mehdi skabt et imponerende visuelt melodrama, der ikke er bange for at give los for følelserne.

Biografanmeldelse
04. maj 2016 | 07:27

En-​to-​tre-​nu!

Filmatiseringen af Jesper Wung-Sungs populære ungdomsroman rammer indimellem noget ægte, men den er for pæn og gammeldags.

Biografanmeldelse
20. jan. 2019 | 16:49

The Favourite

Der er ikke langt fra palads til mødding i Yorgos Lanthimos’ sprudlende kostumekomedie, som med bidsk satire og en trio af topskuespillere rammer både datiden og nutiden med samme træfsikkerhed.

© Filmmagasinet Ekko