Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 436
Serieanmeldelse
30. juli 2020 | 21:54

Junglen

Dansk serie om en musiker med galopperende storhedsvanvid er fyldt med humor og båret af et persongalleri, man ikke kan undgå at tabe sit hjerte til.

Serieanmeldelse
25. juli 2020 | 17:37

Cursed

Netflix’ fantasy-serie stjæler lystigt med arme og ben fra genrens hovedværker, men samler inspirationen på dristig og underholdende maner.

Serieanmeldelse
21. juli 2020 | 22:50

Hotel Paradis

Stortalentet bag Danmark dyrker med hedonistisk vellyst skæve eksistenser og abstrakte situationer i webserie, der er langt ude på landet.

Serieanmeldelse
18. juli 2020 | 23:20

Puls

De unge skuespillere gløder af charme og ægthed i en historie, der med sit fokus på grov homofobi føles ude af trit med den generation, som TV 2-serien skildrer.

Serieanmeldelse
15. juli 2020 | 15:52

Centrum

Ekko Shortlist-vinderen Jonas Risvig er blevet et innovativt forbillede for unge, og med coronavirus-serie beviser han endnu engang, at han er i stand til at gribe øjeblikket.

Serieanmeldelse
29. juni 2020 | 16:46

I skoven

Netflix’ polske krimiserie svigter sin spændende fortællestil med kedelige karakterer og et søvnigt tempo.

Serieanmeldelse
23. juni 2020 | 11:23

I’ll Be Gone in the Dark

HBO-serie hylder overbevisende afdød forfatter, der skabte opmærksomhed om The Golden State Killer og samlede hans ofre og deres pårørende i en fælles efterforskning.

Serieanmeldelse
22. juni 2020 | 17:21

The Lu­minar­ies

Visuelt blændende western-serie fra New Zealand viser lovende takter med historier om jagt på rigdom i 1860’erne.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 13:28

En casa

Spansk HBO-serie giver et interessant indblik i, hvordan mennesker håndterer at være spærret inde under coronakrisen.

Serieanmeldelse
17. juni 2020 | 12:42

Perry Mason

Underholdende og velspillet noir-serie fortæller historien om, hvordan Perry Mason blev til den berømte forsvarsadvokat.

Serieanmeldelse
13. juni 2020 | 14:29

Ulrikke uden skam

Skam-stjernen Ulrikke Falch lukker generøst seerne ind i hudløs udlevering af sine pengeproblemer, personlighedsforstyrrelse og moralsk tvivlsomme omgang med influencerindustrien.

Serieanmeldelse
11. juni 2020 | 07:28

Ramy – sæson 2

Anden sæson af den humoristiske serie om tilværelsen som ung muslim i USA er blevet særligt væsentlig efter den seneste tids antiracistiske demonstrationer.

© Filmmagasinet Ekko