Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 814
Serieanmeldelse
26. jan. 2024 | 12:46

Masters of the Air

Folkene bag Band of Brothers har skabt endnu en nervepirrende og bevægende serie med dramaer fra det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
22. jan. 2024 | 21:33

Dark Horse

Ambitiøs ungdomsserie om nattelivets farer og svære familierelationer løfter pegefingeren, når den vil skildre beruselsens pris.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

Serieanmeldelse
08. jan. 2024 | 09:34

Blue Lights

Politikrimiens tilbagevendende tema om venskab og sammenhold på tværs af klasse og religion understreges i spændende kvalitetsserie fra nordirske Belfast.

Serieanmeldelse
04. jan. 2024 | 10:58

The Curse

Serie stikker fingeren ned i den venstreorienterede amerikaners skyld over egne privilegier, og det er vidunderligt pinefuldt at overvære.

Serieanmeldelse
28. dec. 2023 | 23:38

Bag enhver mand

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag drejer fokus fra egen navle til arbejdspladsen, men fastholder deres særlige tone i en af årets bedste danske serier.

Serieanmeldelse
22. dec. 2023 | 21:38

Anker

Lars Ranthe er gribende i dramadokumentaren om ”den sidste sande socialdemokrat”, men hvorfor ikke lave en rigtig spillefilm?

Serieanmeldelse
14. dec. 2023 | 16:03

The Crown – sæson 6, del 2

Krøniken over det 20. århundredes britiske kongehus får ikke alt med i afslutningen, men serien bevarer glansen som et af tidens bedste kostumedramaer.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 23:45

Det magiske ti­vo­li­te­a­ter

DR’s julekalender er importeret fra Norge, men julestemningen indfinder sig trods venstreorienterede sødsuppeklichéer.

Serieanmeldelse
28. nov. 2023 | 09:57

Valdes jul

Alt går op i en højere enhed i TV 2’s julekalender, der er både familievarm, højtidsdramatisk, nisseklog og lidt vild.

Serieanmeldelse
23. nov. 2023 | 07:57

Kampen for til­væ­rel­sen

Munter dansk sketchserie på Instagram vender spejlet mod den moderne mand og spørger, hvad hans rolle i verden skal være.

Serieanmeldelse
22. nov. 2023 | 07:34

Fargo – sæson 5

Verdens måske bedste antologiserie er tilbage i storform og rusker op i sit noget konservative verdensbillede.

© Filmmagasinet Ekko