Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 306
Serieanmeldelse
05. sep. 2019 | 15:06

Peaky Blinders – sæson 5

Kultfænomenet om en forbryderfamilie i 1920’ernes England er stadig en af vor tids skarpeste tv-serier, hvor Cillian Murphy brillerer med et studie i raseri.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 15:33

GG Horsens

Klichéfyldt komedieserie om gamere virker til at være skrevet af et menneske, der aldrig har spillet computerspil.

Serieanmeldelse
04. sep. 2019 | 10:04

Min­kav­ler­ne

Komedieserie om skøre landmænd med nordjysk dialekt er lige så melet og intetsigende som en omgang tarteletter fra LokalBrugsen.

Serieanmeldelse
25. aug. 2019 | 23:13

Undskyld, Norge

Casper Christensens urkomiske mockumentary-serie gør dristigt grin med kendiskultur og #MeToo-bevægelsen.

Serieanmeldelse
23. aug. 2019 | 18:10

The Affair – sæson 5

Claes Bang rusker op i melankolien og stjæler showet som feteret flødebolle i sidste sæson af serien om en affæres uoverskuelige konsekvenser.

Serieanmeldelse
21. aug. 2019 | 23:54

Mind­hunter – sæson 2

Anden sæson af Netflix-serien om seriemordere hæver ambitionsniveauet til en samfundskritisk moralhistorie i traditionen fra The Wire.

Serieanmeldelse
18. aug. 2019 | 20:46

Sex med Maja

DR2-serie med Maja Malou Lyse er kulminationen på de seneste års debat om sexkultur og den kærlige seksualundervisning, vi aldrig fik i skolen.

Serieanmeldelse
17. aug. 2019 | 22:21

The Righteous Gemstones

Der er penis-jokes ad libitum, men sorthumoristisk komedieserie om frelste og forfærdelige kristne har intet på hjerte.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 14:53

Manson’s Bloodline

Vi kommer ubehageligt tæt på Charles Mansons barnebarn, som gennemlever en vanvittig identitetskrise og kæmper for sin ret til et normalt bedstefaderligt forhold.

Serieanmeldelse
11. aug. 2019 | 13:45

Be­foreig­ners

HBO’s norske science fiction-eksperiment er fuld af sjove påfund, men lander i brakvandet mellem samfundssatire og krimi-mysterium.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 16:22

Stranger Things – sæson 3

Netflix’ flagskib byder på endnu en underholdende monsterjagt, men serien er ved at løbe tør for originale idéer.

Serieanmeldelse
04. juli 2019 | 09:41

Jett

Actionserie med Carla Gugino som forførende tyv lader til at være lavet af mænd, der hellere vil se hende slange sig end skabe en spændende historie.

© Filmmagasinet Ekko