Anmeldelser / Serieanmeldelse

25 - 36 ud af 356
Serieanmeldelse
02. feb. 2020 | 20:27

Når støvet har lagt sig

Med iskold skildring af terror og hjertevarme menneskeportrætter undersøger DR’s nye dramaserie danskerne i frygtens tidsalder.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 22:22

Little America

Otte charmerende fortællinger om immigranters møde med det forjættede land er fyldt med håb og rammer lige i hjertekulen.

Serieanmeldelse
30. jan. 2020 | 14:39

SEX

Kærlighed gør blind, men i den store liderlighed gør sex endnu mere blind. TV 2’s nye webserie er ligesom livet dramatisk og hverdagsagtig på samme tid.

Serieanmeldelse
29. jan. 2020 | 10:47

Justin Bieber: Seasons

Tandløs YouTube-dokumentarserie om popstjernen er et desperat forsøg på at opretholde et efterhånden falmet glansbillede.

Serieanmeldelse
28. jan. 2020 | 04:05

The New Pope

I anden sæson af Paolo Sorrentinos serie om pavemagten fordufter historien i barok skønhed. Det er alt for meget og alt for lidt.

Serieanmeldelse
27. jan. 2020 | 19:49

Ragnarok

Det er en god idé at plante nordisk mytologi i nutiden, men en håbløs hovedkarakter og løse ender får det til at kikse i Netflix-serien Ragnarok.

Serieanmeldelse
26. jan. 2020 | 00:25

22. juli – Dagen der ændrede Norge

Norsk serie hjælper os med at forstå en skæbnesvanger sommerdag i 2011, der ikke bare har traumatiseret Norge, men også vil hjemsøge resten af Europa i mange år frem.

Serieanmeldelse
25. jan. 2020 | 11:40

Ba­de­ho­tel­let – sæson 7

Syvende sæson af det populære kostumedrama finder en sjælden balance mellem historiske perspektiver og festlig folkekomedie.

Serieanmeldelse
23. jan. 2020 | 10:58

Rick and Morty – sæson 4, del 1

Den banebrydende animationsserie om et supergeni og hans barnebarn gør op med aggressiv fanbase og leverer mere sublim science fiction-komik.

Serieanmeldelse
21. jan. 2020 | 01:54

Pleaser

Pleaseren i opgør med sit Jesus-kompleks er noget af det mest virkelige og menneskelige, man kan finde i DR’s dramaserier.

Serieanmeldelse
20. jan. 2020 | 10:00

Avenue 5

Hugh Laurie brillerer som kaptajn på et overklasse-cruise i det ydre rum, men de mange punchlines fra Veep-skaber Armando Iannucci svæver i atmosfæren.

Serieanmeldelse
15. jan. 2020 | 09:25

The Outsider

Stærke skuespilpræstationer løfter den nye Stephen King-serie op til et kuldegysende drama om bundløs tragedie, traume og tab.

© Filmmagasinet Ekko