Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 811
Serieanmeldelse
11. nov. 2023 | 18:37

Frasier

Det bliver aldrig som i gamle dage, men den knaldhætte-smældende humor i genoplivningen af serien om radiopsykiateren sidder stadig i skabet.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 21:05

Ikke et ord

Efter lovende start sætter mordmysterie i provinsen sig imellem to stole, mens replikkerne er som vejskilte, der peger fremad i et plot.

Serieanmeldelse
07. nov. 2023 | 10:59

Det sindssyge eks­pe­ri­ment

Den hårrejsende dokumentarserie om overambitiøse lægers eksperimenter med psykisk syge patienter er en af TV 2’s bedste bedrifter i år.

Serieanmeldelse
02. nov. 2023 | 07:57

Alt det lys vi ikke ser

Spændende miniserie baseret på succesroman fortæller historien om radioens dobbeltrolle som oplysningsredskab og propagandavåben i tiden omkring Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
25. okt. 2023 | 10:28

Ditte Hansen har en plan

Ditte Hansen er blevet gjort mainstream DR-agtig i programserie om nutidens problemer, men det er ikke helt tosset og befriende u-ironisk.

Serieanmeldelse
18. okt. 2023 | 18:12

Oxen

Forfatteren Jens Henrik Jensen er en af vores bedste plotmagere, men efter en stærk start smuldrer plottet i TV 2’s serie om krigsveteranen Niels Oxen.

Serieanmeldelse
16. okt. 2023 | 22:30

Gift ved første blik – sæson 9

Den niende sæson af DR’s folkekære datingeksperiment er et studie i heteroseksuel håbløshed og en homage til den lærerige fejltagelse.

Serieanmeldelse
16. okt. 2023 | 15:46

Rick and Morty – sæson 7

De nye stemmer er gode, men det virker, som om en af verdens største animationsserier holdes kunstigt i live.

Serieanmeldelse
14. okt. 2023 | 13:26

The Fall of the House of Usher

Det kan godt være, at mesteren roterer i sin grav, men Netflix-series blanding af Edgar Allan Poe, b-filmens splatter og nutidens familiesagaer er begavet underholdning.

Serieanmeldelse
09. okt. 2023 | 22:24

Mal­prac­tice

Skadestuedramaet transformeres effektivt til en krimigåde, da patient dør af overdosis i respekteret læges aftenvagt.

Serieanmeldelse
07. okt. 2023 | 22:22

Carmen Curlers – sæson 2

Morten Hee Andersen og Maria Rossing er et forrygende makkerpar i fortsættelsen af iværksætterdramaet, der er ved at udvikle sig til en socialhistorisk spændingsserie.

Serieanmeldelse
07. okt. 2023 | 18:25

Our Flag Means Death – sæson 2

Anden sæson af piratserien byder på flere herligt nytteløse skattejagter og fjollede sørøverhistorier, men overrasker ved at smide kærligheden overbord.

© Filmmagasinet Ekko