Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 272
Serieanmeldelse
04. apr. 2019 | 16:46

Fosse/Verdon

Medrivende og kritisk portræt af instruktørgeniet Bob Fosse, der ville være blevet fældet af #MeToo-bevægelsen, hvis han havde levet i dag.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 23:17

Our Planet

Forundringen over naturens vidundere er intakt, når David Attenborough viser, hvad vi er på vej til at miste, hvis vi ikke sadler om.

Serieanmeldelse
02. apr. 2019 | 18:30

Quicksand – størst af alt

Netflix’ første svenske serie er så intens og medrivende, at man bliver opslugt af følelserne og næsten glemmer svaghederne.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 11:43

Barry – sæson 2

Serien, som originalt blander komedie og blodig thriller, har svært ved at finde formen i starten af anden sæson.

Serieanmeldelse
01. apr. 2019 | 08:27

Veep – sæson 7

De politiske eder flyver om ørerne fra første sekund af sidste sæson. Selina Meyer går ud med et brag i den sjoveste og mest ærlige serie om amerikansk politik netop nu.

Serieanmeldelse
30. mar. 2019 | 14:35

Now Apo­ca­lypse

Med homosex og rumvæsen-teorier svælger kulsort komedieserie af 90’er-kultinstruktør underholdende i liderlighed og sarkasme.

Serieanmeldelse
28. mar. 2019 | 00:13

31

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag tager tidsånden på kornet og gør med humor tilværelsen som 31-årig til en sand fornøjelse.

Serieanmeldelse
25. mar. 2019 | 09:32

What We Do in the Shadows

Serie om et bofællesskab for vampyrer lever fuldt op til spillefilmen med sin urkomiske blanding af galgenhumor, ugudelig absurditet og akavet komik.

Serieanmeldelse
24. mar. 2019 | 23:05

Gid­sel­tag­nin­gen – sæson 2

Der er fart over feltet og professionelt tilrettelagte actionscener, men mod dumme dialoger kæmper selv guddommelige skuespillere forgæves.

Serieanmeldelse
17. mar. 2019 | 16:06

Sy­geple­jesko­len – sæson 2, afsnit 1-2

Med et betagende retro-univers udstilles 1950’ernes bedagede regelrethed, men ofte er dramaet tæt på at være tandløst.

Serieanmeldelse
14. mar. 2019 | 09:10

Yel­low­stone

Forfatteren bag Hell or High Water viser igen sin sans for særegne amerikanske miljøer, men familiedramaet i ny serie savner menneskelig dybde.

Serieanmeldelse
12. mar. 2019 | 01:02

The Case Against Adnan Syed

HBO’s dokumentarserie om den populære podcast Serials hovedperson demonstrerer ufrivilligt, at det er på tide at stoppe den nyfigne morderjagt.

© Filmmagasinet Ekko