Anmeldelser / Serieanmeldelse

37 - 48 ud af 487
Serieanmeldelse
31. okt. 2020 | 11:25

On Becoming a God in Central Florida

Komediedrama om den amerikanske drøm og dets tomme løfter er fyldt med stærke skuespilpræstationer og absurd humor.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Serieanmeldelse
29. okt. 2020 | 19:04

Sy­geple­jesko­len – sæson 3

Tredje sæson af det muntre lægedrama udstiller bedagede kønsnormer, men mangler en ægte interesse for den strukturelle diskrimination.

Serieanmeldelse
24. okt. 2020 | 21:34

Fuld af Danmark

I en tid, der skriger på skarp politisk satire, er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis tilbage med en let og ufarlig parodi.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

Serieanmeldelse
20. okt. 2020 | 23:04

The Undoing

Susanne Bier og skaberen af Big Little Lies har begået et morderisk overklassedrama, der har bestillingsarbejdets rutinepræg og virker en kende ufarligt.

Serieanmeldelse
19. okt. 2020 | 00:52

Sunday – sæson 3

Tredje sæson om den talentløse fodboldspiller Sunday fortsætter underholdningen, men nu står serien og charmerende Melvin Kakooza ved en skillevej.

Serieanmeldelse
16. okt. 2020 | 16:14

Beartown

Svensk HBO-serie luller publikum ind i et ishockey-eventyr, før tæppet hives væk, og et grumt voldtægtsdrama udspiller sig.

Serieanmeldelse
13. okt. 2020 | 11:08

The Good Lord Bird

Ethan Hawke er fremragende i miniserie, der med historien om oprør under den amerikanske slavetid perfekt forener galskab og alvor.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 21:02

Ulven kommer – afsnit 1-3

DR’s søndagsdrama om en teenagepiges voldsanklager mod sin stedfar byder på stærke skuespilpræstationer og et knugende ubehag.

Serieanmeldelse
11. okt. 2020 | 10:11

Muld­var­pen – Un­der­cov­er i Nordkorea

Mads Brügger overgår sig selv med forrygende fascinerende spiondokumentar og et persongalleri, som er større end livet og leder tankerne hen på en James Bond-film.

Serieanmeldelse
05. okt. 2020 | 19:37

The Haunting of Bly Manor

Opfølger til succesfuld horror-serie har færre gys, men går direkte i hjertekulen med rørende historier om kærlighed.

© Filmmagasinet Ekko