Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 811
Serieanmeldelse
03. mar. 2024 | 10:32

Annisette – Rebel for livet

Dokumentar kradser ikke i Annisettes ideologiske ståsted, men er et smukt vidnesbyrd om en stor sanger og en engageret kunstner, for hvem alder ikke betyder noget.

Serieanmeldelse
02. mar. 2024 | 16:35

Ba­de­ho­tel­let – sæson 10

Charmen og humoren er dæmpet ned til fordel for en større alvor, mens personerne forsøger at komme fri af krigens lange skygger og rækker ud efter den angelsaksiske verden.

Serieanmeldelse
28. feb. 2024 | 12:45

Shogun

Genfilmatiseringen af klassiker er blevet udsat for japansk vask og strygning, som man sagde i gamle dage, når noget var virkelig gennemført.

Serieanmeldelse
27. feb. 2024 | 14:26

Avatar: Den sidste luft­betvin­ger

Effektmættet Netflix-udgave af kult-animationsserie skriver sig ind i rækken af adaptationer, som ingen har bedt om.

Serieanmeldelse
18. feb. 2024 | 10:14

The New Look

Vor anmelder bliver så overrasket over dybden af følelser, erindring og ideologi, der kan gemmes i den smukkeste kvindemode, at han kniber en tåre.

Serieanmeldelse
08. feb. 2024 | 09:30

Tragedien i Tjæreborg

TV 2-dokumentar retter ligesom DR’s omdiskuterede Forfulgt af politiet? en hård kritik af politiet for unødig brutalitet, men den er af en meget mere journalistisk solid støbning.

Serieanmeldelse
07. feb. 2024 | 17:25

Arctic Ascent with Alex Honnold

Dokumentar med Alex Honnold fra Oscar-vinderen Free Solo forener klatring, opdagelsesrejse og klimaforskning i den storslåede grønlandske natur.

Serieanmeldelse
02. feb. 2024 | 16:55

Mr. & Mrs. Smith

Fremragende gæsteoptrædener er et lyspunkt i genindspilning af romantisk actionkomedie, der overmodigt håner sit forlæg med Angelina Jolie og Brad Pitt.

Serieanmeldelse
28. jan. 2024 | 18:25

Griselda

Netflix-serie om kokainets gudmor ender med at forherlige en barnemorder i feminismens hellige navn.

Serieanmeldelse
26. jan. 2024 | 12:46

Masters of the Air

Folkene bag Band of Brothers har skabt endnu en nervepirrende og bevægende serie med dramaer fra det amerikanske luftvåben under Anden Verdenskrig.

Serieanmeldelse
22. jan. 2024 | 21:33

Dark Horse

Ambitiøs ungdomsserie om nattelivets farer og svære familierelationer løfter pegefingeren, når den vil skildre beruselsens pris.

Serieanmeldelse
14. jan. 2024 | 23:01

True Detective: Night Country

Fjerde sæson er bedre end de to forrige, men Jodie Foster overspiller, og for mange spor ender blindt i den tilsneede og overvurderede serie.

© Filmmagasinet Ekko