Anmeldelser / Serieanmeldelse

13 - 24 ud af 470
Serieanmeldelse
08. nov. 2020 | 18:29

Moonbase 8

Jordnær og empatisk rumkomedieserie om det trivielle hverdagsliv i en indelukket boble passer perfekt i corona-tider.

Serieanmeldelse
06. nov. 2020 | 14:57

Niende

DR-dokumentar viser glimrende den svære og utrygge overgang fra barn til voksen for en håndfuld elever i niende klasse.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 19:09

Den falske caster

Enhver med internetadgang bør se DR’s dokumentar om en falsk caster, som med stjerneløfter og teknologi lokker tøjet af unge kvinder.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 17:07

Sinds­sy­ge­læ­gen – sæson 2

Krimiserie rammer med stærkt persongalleri tidsånden i slutningen af 1890’erne og engagerer seeren i jagten på en børnemorder i et klasseopdelt New York.

Serieanmeldelse
05. nov. 2020 | 01:23

Des

David Tennant stjæler for megen opmærksomhed som seriemorder i en ellers fængslende og respektfuld miniserie om en usædvanlig kriminalsag.

Serieanmeldelse
04. nov. 2020 | 13:45

Gangs of London

Hæsblæsende, ultra-voldelig og skamløst underholdende fortælling om den kriminelle, engelske underverden sætter en ny standard for international serie-action.

Serieanmeldelse
03. nov. 2020 | 18:59

Dron­ning­gam­bit

Med et dybt charmerende persongalleri og fejende flot 1960’er-æstetik formår Netflix-serie at gøre skakfortælling til en af de bedste sportshistorier nogensinde.

Serieanmeldelse
31. okt. 2020 | 11:25

On Becoming a God in Central Florida

Komediedrama om den amerikanske drøm og dets tomme løfter er fyldt med stærke skuespilpræstationer og absurd humor.

Serieanmeldelse
30. okt. 2020 | 15:05

The Man­dal­o­ri­an – sæson 2

Med intens action og befriende humor holder anden omgang med dusørjægeren og galaksens mest nuttede skabning det tårnhøje niveau.

Serieanmeldelse
29. okt. 2020 | 19:04

Sy­geple­jesko­len – sæson 3

Tredje sæson af det muntre lægedrama udstiller bedagede kønsnormer, men mangler en ægte interesse for den strukturelle diskrimination.

Serieanmeldelse
24. okt. 2020 | 21:34

Fuld af Danmark

I en tid, der skriger på skarp politisk satire, er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis tilbage med en let og ufarlig parodi.

Serieanmeldelse
22. okt. 2020 | 12:24

Par­ti­er­nes skjulte overgreb

TV 2-dokumentar om seksuelle overgreb i ungdomspartierne er rystende og må give genklang på Christiansborgs gange.

© Filmmagasinet Ekko