Nyhed
09. sep. 2020 | 11:26

Peter Madsen erkender drab på Kim Wall

Foto | Dplay
Opfinderen Peter Madsen kommer i programmet De hemmelige optagelser med Peter Madsen med opsigtsvækkende udtalelser om, hvordan han dræbte Kim Wall.

Den dømte ubådsmorder indrømmer mordet på den svenske journalist, hvis sag bliver udrullet i den kommende TV 2-serie Efterforskningen, som vi dækker i nyt magasin.

Af Nicki Bruun

Der er gået små to år, siden Landsretten stadfæstede Byrettens dom på fængsel på livstid til Peter Madsen.

Ubådsbyggeren blev kendt skyldig i mordet på den svenske journalist Kim Wall, men har indtil nu kun erkendt sig skyldig i usømmelig omgang med lig.

I dag har programmet De hemmelige optagelser med Peter Madsen premiere på tjenesten Dplay, og her kommer drabsmanden med opsigtsvækkende indrømmelser, lyder det i en pressemeddelelse fra Discovery Networks.

”Der er ikke noget med, hvis skyld det er. Det er min skyld, hun døde. Og det er min skyld, fordi jeg begik forbrydelsen. Det er alt sammen min skyld,” siger drabsmanden i programmet til journalisten Kristian Linnemann, der har snakket telefon i over tyve timer med Peter Madsen, som også siger:

”Jeg kan huske hvert et millisekund af den ubådstur.”

Bag om Efterforskningen
En anden serie om ubådsmordet får også snart premiere, men her er fokus et ganske andet end Peter Madsen. Faktisk bliver gerningsmanden overhovedet ikke nævnt i Efterforskningen, som får premiere den 28. september på TV 2.

I det nye nummer af Ekko, der er på gaden i næste uge, bringer vi et eksklusivt interview med serieskaber Tobias Lindholm fra optagelserne af Efterforskningen.

Manden bag film som R og Krigen fortæller, at han ikke havde lyst til at høre om mordet på Kim Wall, men et møde med drabschefen og journalistens forældre fik ham på andre tanker.

Magasinet byder også på en anmeldelse af serien i den store anmeldelsessektion, hvor vi også fælder dom over blandt andet Ridley Scotts sci-fi-serie Raised by Wolves med danske Amanda Collin i hovedrollen.

Hvis du tegner abonnement på Filmmagasinet Ekko nu, medfølger også to biografbilletter, der kan bruges i alle Nordisk Film Biografer landet over.

Kommentarer

Tilbud på Ekko

Køb magasinet i kiosker eller få det tilsendt.

Hvis du tegner årsabonnement, kan du vælge mellem to gratis biografbilletter eller fem film på Blockbuster.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko