Nyhed
26. maj 2020 | 12:52

Støt film i biografen

Foto | Wilson Webb
Trods deres fattige opvækst i 1800-tallets USA er March-søstrene – spillet af fra venstre Florence Pugh, Saoirse Ronan og Emma Watson – i Little Women opsatte på at få det bedste ud af livet.

Tegn abonnement på Danmarks toneangivende filmmagasin, få to gratis biografbilletter og hjælp filmbranchen tilbage i omdrejninger efter coronakrisen.

Af Nicki Bruun

Nu slår biograferne dørene op igen, og på Filmmagasinet Ekko vil vi gerne gøre vores til, at det bliver et brag af en filmsommer efter et svært forår.

Derfor giver vi to gratis biografbilletter (værdi 180 kroner), hvis du tegner abonnement på Ekko. Billetterne kan bruges i Nordisk Film Biografer over hele landet.

Vi kan stærkt anbefale det fremragende kvindedrama Little Women med Saoirse Ronan og Meryl Streep (premiere 4. juni). Ekkos anmelder kalder filmen ”en af de mest intelligente og rørende klassikerfilmatiseringer i årevis” og kvitterer med fem stjerner.

Også den originale danske familiegangsterfilm Kød & blod med Sidse Babett Knudsen (28. maj) er ifølge vor anmelder yderst seværdig. Eller Undtagelsen (2. juli) med den spirende stjerne Amanda Collin, der pryder forsiden af det aktuelle nummer af Ekko.

Og så er der sommerens store actionbrag, mesterinstruktøren Christopher Nolans actionbrag Tenet, der vil indtage biograferne den 16. juli.

Du kan altså komme til at se dem eller andre spændende film ganske gratis, hvis du tegner abonnement på Filmmagasinet Ekko.

Et årsabonnement på Ekko koster kun 395 kroner, er fortløbende og består af fire numre i et flot coffee table-format. Du vil straks få tilsendt det aktuelle nummer, hvor du kan læse om mange af sommerens film og fordybe dig i et stort tema om true crime-genren.

Nye læsere kan også benytte andre tilbud ved oprettelse af abonnement. Vi tilbyder tolv rabatkuponer til tolv kvalitetsfilm i biografklubben Filmporten (værdi 540 kr.), hvor kuponerne kan deles med venner og bliver aldrig for gamle.

Kommentarer

Tilbud på Ekko

Få to gratis biografbilletter, når du bestiller abonnement på Filmmagasinet Ekko.

Du kan også vælge mellem rabatkuponer til biografklubben Filmporten eller fem film fra Blockbuster.

Abonnenter har også adgang til magasinet digitalt.

© Filmmagasinet Ekko