Nyhed
01. mar. 2018 | 16:57

Tarantinos film får titel og Brad Pitt

Foto | Robert Richardson
Brad Pitt er stærkt underholdende som soldaten Aldo Raine i Quentin Tarantinos Inglourious Basterds. Nu skal skuespilleren også medvirke i instruktørens næste film.

Quentin Tarantinos kommende film om Charles Manson-mordene får titlen Once Upon a Time in Hollywood, og Brad Pitt indtager rollelisten sammen med Leonardo DiCaprio.

Af Nicki Bruun

Brad Pitt skal være stuntmand for Leonardo DiCaprio.

Det lyder mere som en nyhed, der hører til den 1. april end 1. marts. Det er dog også kun tilfældet i Quentin Tarantinos kommende film, der foregår omkring mordene af Charles Mansons gruppe i 1969.

Her skal DiCaprio spille den forhenværende tv-stjerne Rick Dalton, mens Pitt har rollen som hans stuntmand gennem mange år, Cliff Booth. Det skriver flere amerikanske medier, der også kan afsløre filmens titel: Once Upon a Time in Hollywood.

Den leder tankerne hen på ikke bare en, men to film af italienske Sergio Leone: Once Upon a Time in the West og Once Upon a Time in America.

”Jeg har arbejdet på manuskriptet i fem år og boet det meste af mit liv i Los Angeles,” udtaler 54-årige Quentin Tarantino i en pressemeddelelse.

”Jeg er meget spændt på at fortælle historien om et L.A. og et Hollywood, der ikke længere eksisterer.”

Nabo til Sharon Tate
Efter alt at dømme vil Once Upon a Time in Hollywood kun indirekte handle om Charles Manson.

Leonardo DiCaprios skuespiller Rick er nabo til en anden skuespiller, Sharon Tate, der som bekendt var gift med Roman Polanski. Hun blev dræbt af Charles Mansons kult.

Der har længe verseret rygter om, at Margot Robbie, der er Oscar-nomineret for sin rolle i I, Tonya, er udset til at spille Sharon Tate. Det er dog ikke blevet bekræftet.

Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har tidligere medvirket i Tarantinos film, henholdsvis Django Unchained og Inglourious Basterds.

Forhold til Weinstein
Selv om Tarantinos seneste film The Hateful Eight er fra 2015, har instruktøren været en del i medierne for nylig.

Først måtte han forholde sig til anklagerne mod sin mangeårige samarbejdspartner Harvey Weinstein, hvis filmselskab Tarantino nu har droppet til fordel for Sony.

Dernæst måtte den hyldede filmskaber forklare sig i en sag om, at Uma Thurman var kommet til skade under optagelserne af Kill Bill, og dernæst undskylde for gamle udtalelser om Roman Polanskis voldtægtsoffer.

Once Upon a Time in Hollywood er planlagt til at få premiere den 9. august 2019. Det er 50-året for Manson-klanens såkaldte LaBianca-mord, hvor ægteparret Leno og Rosemary LaBianca dagen efter Tate-mordet blev dræbt af gruppens medlemmer.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko