Anmeldelser

61 - 72 ud af 3673
Biografanmeldelse
11. okt. 2022 | 09:54

Mugge & hans mærkelige hjerne

Wulffmorgenthalers stærkt underholdende animationsfilm slår med fandenivoldsk fantasifuldhed et slag for retten til at være, som man er.

Biografanmeldelse
15. nov. 2022 | 16:15

Jeg elsker også dig

Franske stjerner stråler i kærlighedsdrama for voksne, hvor kvinder analyserer sig selv igennem mænd.

filmanmeldelse
02. mar. 2014 | 16:05

Helium

Anders Walters Oscar-vindende kortfilm skildrer døden i børnehøjde og forener benhård realisme med visuelt dekadente drømmesekvenser.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Biografanmeldelse
06. mar. 2022 | 23:45

The Lost Daughter

Olivia Colman og Jessie Buckley skaber sammen en kompleks kvindekarakter i Maggie Gyllenhaals nådesløst medrivende debutfilm om mangelfuldt moderskab.

Serieanmeldelse
02. juni 2022 | 15:07

Salsa

Autodidakte Jonas Risvig har skabt en besnærende sex-positiv ungdomsserie, der bryder gamle tabuer og emmer af kærlighed til persongalleriet.

kortfilmanmeldelse
15. sep. 2022 | 11:19

18Frames, årgang 5 – af­gangs­film

Skønne afgangsfilm fra fynsk filmskole skildrer med overskud og finurligt filmsprog unge mennesker med ondt i sjælen.

Serieanmeldelse
07. okt. 2022 | 16:09

Sherwood

Politisk indigneret og intelligent serie om moderne Robin Hood-morder er engelsk krimi, når den er allerbedst.

Tv-anmeldelse
18. nov. 2022 | 09:28

Mariupol – Vi over­le­ve­de Putins bomber

Robin Barnwells dybt chokerende dokumentar bringer os for første gang helt i øjenhøjde med Putins mareridt i Ukraine.

Serieanmeldelse
22. aug. 2022 | 06:37

Spies og mor­gen­bol­le­da­mer­ne

Hvorfor kunne ingen i samtiden se, hvor klam Simon Spies var, og hvorfor har kunstnere som Anders Matthesen i nutiden hyldet den sadistiske rejsekonge?

Biografanmeldelse
27. nov. 2019 | 13:08

En hvid, hvid dag

Med en overraskende morsom perle om sorg og smerte træder Hlynur Pálmason i karakter som et af europæisk films største talenter.

Serieanmeldelse
25. dec. 2020 | 23:01

33

Børneopdragelse lægger en naturlig dæmper på Julie og Jespers lyst til at feste, men den går også ud over seriens humor.

© Filmmagasinet Ekko