Anmeldelser / Biografanmeldelse

13 - 24 ud af 2416
Biografanmeldelse
07. feb. 2024 | 15:44

Paranoia

Dansk ungdoms-thriller med effektive gys og god kemi mellem skuespillerne sender problematisk budskab om psykiatrien.

Biografanmeldelse
06. feb. 2024 | 14:47

De tre Bukke Bruse i badeland

Nordisk eventyr om menneskedyret mellem klogskab og grådighed løftes op i nutidig børnehøjde med elskelige figurer og masser af tissejokes.

Biografanmeldelse
04. feb. 2024 | 22:09

All of Us Strangers

Andrew Haigh udfordrer forestillingen om, at homoseksualitet er bredt accepteret, med komplekst og hjerteskærende London-drama.

Biografanmeldelse
31. jan. 2024 | 18:50

Argylle

Matthew Vaughns gakkede action-komedie er lidt for afhængig af de spionklichéer, den selv gør tykt grin med.

Biografanmeldelse
30. jan. 2024 | 10:58

Drengen og hejren

I sin første film i et årti leverer mesteren Hayao Miyazaki ren filmmagi med historie om at have hjertet åbent og holde fast i fantasien.

Biografanmeldelse
29. jan. 2024 | 18:31

Dream Scenario

Nicolas Cage balancerer ekvilibristisk mellem at være bloddryppende morder og verdens største taber i kulsort komedie om jagten på berømmelse.

Biografanmeldelse
29. jan. 2024 | 17:19

Mi­ni­hel­te­ne

En beskidt Pixies-sang bliver et gribende udtryk for håbløshed i animationsfilm, der i momenter kan måle sig med Pixar, når de er bedst.

Biografanmeldelse
28. jan. 2024 | 13:48

Den græn­se­lø­se

Der er smæk for skillingen i den sjette Afdeling Q-filmatisering, som er bedre end bogen og har en skurk, der gør alle forbrydelserne værd at gennemgå.

Biografanmeldelse
25. jan. 2024 | 16:44

Lassie på nye eventyr

Den langhårede collie stråler, når hun løbende trodser det sydtyrolske terræn, men tysk børnefilm lægger for meget på Lassies skuldre.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 15:13

Frit fald

Guldpalmevinderen med absurd god Sandra Hüller i hovedrollen er en elegant blanding af hudløst ægteskabsdrama og nervepirrende krimigåde.

Biografanmeldelse
21. jan. 2024 | 13:49

Hånd­te­ring af udøde

Norsk zombiegyser er bedst, når den bruger de dødes pludselige genkomst til at udforske de pårørendes sorgreaktioner.

Biografanmeldelse
19. jan. 2024 | 16:48

Farven lilla

Glæden i de ekvilibristiske shownumre clasher med de grueligt mange rædsler i musicalversionen af skelsættende roman.

© Filmmagasinet Ekko