Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 1919
Biografanmeldelse
18. aug. 2021 | 18:08

The Green Knight

Myter og legender får blændende visuelt liv i eventyr om Arthurs riddere ved det runde bord, hvor en outsider er centrum for årets fantasyfilm.

Biografanmeldelse
17. aug. 2021 | 15:23

Papicha

Drama om en ung algerisk piges drømme er en livsbekræftende fortælling om modet til at kæmpe mod undertrykkende kræfter.

Biografanmeldelse
17. aug. 2021 | 14:38

Muidhond

Belgisk drama om en pædofil mands uønskede drifter er provokerende intim i skildringen af det menneskelige i det monstrøse.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 22:56

Ternet Ninja 2

Anders Matthesen og co. gør det igen! Her er for en gangs skyld en filmserie, man håber fortsætter i lang tid.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 18:18

Sommeren ’85

François Ozons velspillede kærlighedsdrama om to unge mænd finder en skævere tone end Call Me by Your Name ved at blande det medrivende og melankolske.

Biografanmeldelse
14. aug. 2021 | 12:06

Drøm­me­prins

Enestående dokumentar om transmands rejse fra angsttynget teenager til gift kunstner giver et dybt indblik i kampen for rettigheder.

Biografanmeldelse
13. aug. 2021 | 15:57

Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

Fænomenalt underholdende dokumentar om fotografen Helmut Newton er kontroversiel ved at vise kunstneren som forløser for en række kendte kvinder.

Biografanmeldelse
12. aug. 2021 | 09:13

Det sidste brev fra din elsker

Romantisk drama har elektriske øjeblikke, men kæmper med en forudsigelig historie, der slår moralen fast med syvtommersøm.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 23:12

Supernova

Anført af førsteklasses skuespillere er engelsk drama om et demensramt parforhold i virkeligheden en betagende vemodig kærlighedsfilm.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 17:46

Ida og Pjalte

Halvdansk animationsfilm tør lade børn have alvorlige skænderier over en lille dukke, men har svært ved at holde takten.

Biografanmeldelse
11. aug. 2021 | 16:49

Free Guy

Letkøbt blanding af GTA og The Truman Show med meta-stjernen Ryan Reynolds holder den umulige drøm om at lave en god filmatisering af et videospil i live.

Biografanmeldelse
10. aug. 2021 | 22:56

The Man Who Sold His Skin

Der løber en berettiget indignation gennem farcen om en syrisk flygtning, der lader sin ryg tatovere af en kunstner.

© Filmmagasinet Ekko