Anmeldelser / Biografanmeldelse

25 - 36 ud af 2416
Biografanmeldelse
18. jan. 2024 | 11:06

How to Have Sex

Den britiske debutinstruktør Molly Manning Walker har skabt et vidunderligt ufiltreret kig ind i en ung kvindes møde med sex.

Biografanmeldelse
17. jan. 2024 | 09:34

Pot-​au-​feu: Vejen til hjertet

Frankrigs Oscar-kandidat og alle tiders kulinariske kærlighedsfilm beviser, at glæde og lidenskab kan røre publikum lige så dybt som konfliktfyldt drama.

Biografanmeldelse
15. jan. 2024 | 11:14

Stockholm Bloodbath

Hovederne ruller i det splattede drama om det stockholmske blodbad, men instruktionen er rundt på gulvet i den meget lange film.

Biografanmeldelse
13. jan. 2024 | 17:38

Poor Things

Fablen om en kvinde med et spædbarns hjerne – forrygende spillet af Emma Stone – er et vidunderligt sprudlende og tankevækkende studie af, hvilke stakkels væsner vi mennesker egentlig er.

Biografanmeldelse
11. jan. 2024 | 09:53

Mean Girls

Musicalversion af teenagefilmbaskeren fra 2004 er trods gode sange en slap, uoriginal fortælling med masser af uforløst potentiale.

Biografanmeldelse
10. jan. 2024 | 15:33

Inspector Sun og den sorte enkes for­ban­del­se

Gakket spansk detektivhistorie om en arrogant jagtedderkop misser muligheden for at ramme børns nørdede dyrefascination.

Biografanmeldelse
09. jan. 2024 | 07:23

The Zone of Interest

Ved at studere gerningsmændene i holocaust har Jonathan Glazer skabt et mesterværk af historiske dimensioner, som viser, hvad der sker, når vi giver slip på det menneskelige.

Biografanmeldelse
05. jan. 2024 | 10:06

The Holdovers

Instruktøren bag Sideways har skabt en virkelig morsom, rasende intelligent og uendeligt længselsfuld film om en ensom kostskolelærer i 70’erne.

Biografanmeldelse
02. jan. 2024 | 18:00

Next Goal Wins

Taika Waititis komedie om verdens dårligste fodboldhold er fyldt med slidte vittigheder og forældede kulturelle stereotyper.

Biografanmeldelse
02. jan. 2024 | 13:24

May December

Uroen lurer under facaden i Todd Haynes’ fængslende drama om et ægteskab, der leder tankerne hen på Woody Allens forhold til sin ekskærestes adoptivdatter.

Biografanmeldelse
27. dec. 2023 | 21:17

Mr. Freeman

Debutanten Lina Lund Jørgensen charmerer sig ind i hjertet hos publikum i befriende fordomsfri romance mellem en overvægtig gymnasieelev og en ghanesisk gut.

Biografanmeldelse
25. dec. 2023 | 12:48

Anyone But You

Rom-com-historiens sløveste stridsøkse er bare en undskyldning for at vise to smukke og ofte letpåklædte skuespillere på lærredet.

© Filmmagasinet Ekko