Anmeldelser / Biografanmeldelse

37 - 48 ud af 2416
Biografanmeldelse
24. dec. 2023 | 13:49

Aquaman and the Lost Kingdom

Warners DC Extended Universe bliver lagt i graven med en film, der er ufrivilligt komisk og føles længere end den forrige, selv om den er tyve minutter kortere.

Biografanmeldelse
23. dec. 2023 | 17:14

The Iron Claw

Ud af den noget fjollede sport wrestling vokser i Sean Durkins hænder en klog og gribende tragediefortælling af nærmest bibelske dimensioner.

Biografanmeldelse
23. dec. 2023 | 10:17

Faldne blade

Det rørende, absurde og komisk underspillede kærlighedsdrama mellem to ensomme og hårdtprøvede arbejdere er finske Aki Kaurismäki, når han er bedst.

Biografanmeldelse
21. dec. 2023 | 15:13

Bedre tider

Ari Alexander stråler i Milad Schwartz Avaz’ feelgood-drama, der trods gode takter har svært ved at samle sig om den egentlige fortælling.

Biografanmeldelse
14. dec. 2023 | 14:43

Wonka

Trods svagheder er forhistorien til Roald Dahls Charlie og chokoladefabrikken en velproduceret og visuelt overdådig oplevelse.

Biografanmeldelse
10. dec. 2023 | 20:42

Nat­te­vag­ten – Dæmoner går i arv

Værdig fortsættelse af en af 90’ernes mest banebrydende danske film, og Ole Bornedals sans for slående billeder og krybende uhygge er lige så overvældende som nogensinde.

Biografanmeldelse
06. dec. 2023 | 22:00

Ønsket

Disneys hyldest til sit filmunivers i 100-årsjubilæet er ananas i egen juice, men også en medrivende og fortryllende oplevelse.

Biografanmeldelse
05. dec. 2023 | 10:16

Monster

Den japanske mesterinstruktør Kore-eda har skabt en gådefuld og rørende mosaik, der gradvist blotlægger personernes forbrydelser og livsløgne.

Biografanmeldelse
05. dec. 2023 | 09:35

Sparta

Ulrich Seidls drama om en skabspædofil tvinger os til at overveje, hvad vi finder så chokerende. Men vi bør også drøfte etikken i hans arbejdsmetode.

Biografanmeldelse
30. nov. 2023 | 13:03

The Old Oak

Ken Loach afslutter en af de største instruktørkarrierer i europæisk film med en gribende solidarisk fortælling, der vender sig imod fremmedfjendskheden i arbejderklassen.

Biografanmeldelse
29. nov. 2023 | 07:44

Maestro

Musikken binder Leonard Bernstein og hans kone sammen i en sjældent vellykket biopic, hvor Bradley Cooper bruger kontrasterne i komponisten som ledestjerne.

Biografanmeldelse
28. nov. 2023 | 22:49

Godzilla Minus One

Monstret og effekterne er imponerende, men det menneskelige er ikke noget at råbe hurra for.

© Filmmagasinet Ekko