Anmeldelser

49 - 60 ud af 3612
Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 18:25

Anatolian Leopard

Tyrkisk perle viser med underspillet sarkasme menneskedyrets popsmarte attituder og fantasiforladte præstationsdynamik.

Biografanmeldelse
13. aug. 2022 | 14:01

Ali & Ava

Mild og lys film om vanskelig kærlighed i en engelsk regnvejrsby er smækfuld af charme og musik.

Serieanmeldelse
13. aug. 2022 | 09:44

Bad Sisters

Fire irske søstre er ufatteligt godt selskab, når de forsøger at skaffe deres svoger af vejen i sorthumoristisk serie med Claes Bang.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 17:01

Alle for fire

Seneste skud i den kritikerforhadte og publikumselskede filmserie ligner mest et forsøg på at skaffe filmskaberne mad på bordet.

Biografanmeldelse
10. aug. 2022 | 12:59

Ud­van­drer­ne

Dramaet er næsten for effektivt i kvindedomineret udgave af nordisk hovedværk om jagten på et bedre liv.

Serieanmeldelse
10. aug. 2022 | 08:00

Riget – sæson 1 & 2

Restaureringen af Lars von Triers hospitalsserie er en åbenbaring. Det omgængelige danske kulturklenodie, der blander gyserfilm og folkekomedie, ser bedre ud end nogensinde.

Serieanmeldelse
08. aug. 2022 | 11:28

Drenge

Jonas Risvig udstiller det maskuline univers i en bemærkelsesværdig Viaplay-serie, der er en helstøbt sanseoplevelse.

Serieanmeldelse
07. aug. 2022 | 21:01

The Sandman

Drømmenes herre puster nyt liv i fantasy-genren med respektfuld og kærlig serieversion af mesterlig tegneserie, som mange mente var umulig at filmatisere.

Biografanmeldelse
07. aug. 2022 | 11:29

Farvel hr. Haffmann

Fremragende skuespilpræstationer løfter fransk holocaust-fortælling, som med nutidens fremmedhad er skræmmende aktuel.

Streaminganmeldelse
06. aug. 2022 | 18:42

Alex’s War

Dokumentar udstiller den amerikanske demagog Alex Jones som en åndelig forbryder med et intellektuelt svindelnummer, men formen fænger ikke.

Serieanmeldelse
06. aug. 2022 | 17:36

This Is Going to Hurt

Højdramatisk og sorthumoristisk BBC-lægeserie fortæller autentisk og udfordrende om kriseramte englænderes liv, skriver Ekkos britiske anmelder.

Biografanmeldelse
05. aug. 2022 | 14:45

Be­skyt­te­ren

Grumt ungdomsdrama om mobning rammer med rystende vold og rå følelser dybt i sjælen.

© Filmmagasinet Ekko