Anmeldelser

73 - 84 ud af 3673
kortfilmanmeldelse
15. sep. 2022 | 11:19

18Frames, årgang 5 – af­gangs­film

Skønne afgangsfilm fra fynsk filmskole skildrer med overskud og finurligt filmsprog unge mennesker med ondt i sjælen.

Serieanmeldelse
14. sep. 2022 | 15:22

Drømmeren – Karen Blixen bliver til

Connie Nielsen er forrygende til at vise Blixens forvandling fra introvert forfatterspire til bestsellerforfatter i nøgtern og nænsom kvalitetsserie.

Biografanmeldelse
14. sep. 2022 | 00:08

Moonage Daydream

Brett Morgens psykedeliske trip af en dokumentar om David Bowie er lige så unik og grænsesprængende som sin hovedperson.

Tv-anmeldelse
13. sep. 2022 | 17:39

Os på grænsen

Dokumentar om den ”forhadte” grænse mellem Danmark og Tyskland er uendeligt smuk, men har ét problem: Den er noget nær en lodret løgn!

festivalanmeldelse
11. sep. 2022 | 14:21

All the Beauty and the Bloodshed

Guldløvevinder er en gribende skildring af fotografen Nan Goldins kamp mod medicinalgigant og forsøg på at aftabuisere emner som partnervold og pillemisbrug.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 18:10

House of Hammer

Rystende dokumentar om Armie Hammer og hans privilegerede familie udstiller overgrebsfolk uden at udskamme seksuelt frigjorthed.

Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 11:40

Dragon Ball Super: Super Hero

Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 08:02

Bodies Bodies Bodies

TikTok-generationen er offeret i veloplagt mordmysterium, som er mere sjovt end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 18:19

Mellem to verdener

Suveræne Juliette Binoche bruger hele sit enorme repertoire i gribende fransk drama om underklassens barske virkelighed.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 16:42

Chiaras valg

Amatørskuespiller er blændende som mafia-datter, der forsøger at nå til bunds i sin fars forsvinden i instruktørs tredje film om lokalbefolkningen i syditaliensk havneby.

© Filmmagasinet Ekko