Artikler / Nymphomaniac

1 - 9 ud af 9
Nymphomaniac Interview
12. dec. 2013 | 09:34

Gainsbourg skuffet over kort Nymphomaniac

”Jeg er skuffet, fordi jeg ser hele stykker af filmen for mig, som ikke er der.” Det siger Triers stjerneskuespiller om den forkortede og censurerede version af Nymphomaniac, der får premiere første juledag.

Nymphomaniac Nyhed
11. nov. 2013 | 13:00

Nymphomaniac får ikke premiere i Trier-version

Når Lars von Triers storfilm får premiere 25. december, bliver det ikke i den udgave, filmkunstneren selv kan stå inde for. ”Den korte version er mod hans vilje, men han accepterer den,” siger Peter Aalbæk Jensen i nyt nummer af Ekko.

Nymphomaniac Nyhed
06. dec. 2013 | 16:44

Nymphomaniac får premiere som VoD i USA

Førstejuledag kan danskerne se Nymphomaniac i biograferne. I USA har man valgt en anden distributionstaktik, hvor Triers erotiske storværk får premiere online.

Nymphomaniac Essay
17. dec. 2013 | 11:48

Findes nymfomaner?

Er nymfomaner andet end en mandlig ønskedrøm eller en kulturel skrækfantasi? Vi giver ordet til Danmarks eneste sexologiprofessor, der har set Triers egen udgave af Nymphomaniac.

Nymphomaniac Nyhed
17. dec. 2013 | 19:00

Udenlandske medier hylder Nymphomaniac

De første internationale anmeldelser er særdeles positive over for Lars von Triers storværk. ”Man efterlades på ingen måde sulten,” lyder det fra amerikanske The Hollywood Reporter.

Nymphomaniac Nyhed
20. dec. 2013 | 13:42

Første del af Triers egen version til Berlinalen

Den særlige distributionsstrategi for Nymphomaniac fortsætter. Triers egen version er kommet på programmet til Berlinalen. Eller rettere – halvdelen er.

Nymphomaniac Interview
22. dec. 2013 | 18:35

Skarsgård: Det er Triers pik, ikke min!

Engang brokkede Lars von Trier sig over, at Stellan Skarsgård stjal alle pigerne. Nu har han givet ham rollen som aseksuel i Nymphomaniac. ”Personlig vendetta,” siger skuespilleren.

Nymphomaniac Nyhed
21. sep. 2013 | 20:20

Spises danskerne af med ”katolsk” version?

Peter Aalbæk Jensen afviser rygter om Cannes-visning af Nymphomaniac, men er ulden i mælet på spørgsmålet om, hvilken version af filmen der kommer i danske biografer.

Nymphomaniac Interview
24. dec. 2013 | 11:22

Tri­er-​sku­e­spil­ler debuterer med et knald

”Pludselig står man på et hotelværelse og får lavet en afstøbning af sin vagina.” Den blot 23-årige Stacy Martin fortæller om at debutere i en dristig hovedrolle i Nymphomaniac.

© Filmmagasinet Ekko