Anmeldelser

37 - 48 ud af 3612
Kunstanmeldelse
21. aug. 2022 | 09:14

Planet VR

Alle med interesse for fremtidens kunstform skal se Nikolaj Kunsthals VR-udstilling, der præsenterer pionerværker og udfordrer både hjernen og følelserne.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 14:10

Bamse

Rørende film om Flemming Bamse Jørgensen finder en perfekt balance mellem drivende sentimentalitet og munter røvballe-komik.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 13:07

Håber du kom godt hjem

Det er en genistreg at pakke en nødvendig historie om voldtægt ind i en detektivisk ungdomsserie, der vil danne forbillede for målgruppen.

Serieanmeldelse
19. aug. 2022 | 11:31

House of the Dragon

Fantasy-landet Westeros vækkes endnu mere fascinerende til live i Game of Thrones-spinoff, der holder et stramt fokus på kvinders forhold til magt.

Biografanmeldelse
19. aug. 2022 | 10:18

After Yang

Mesterligt og dybt bevægende fremtidsdrama viser, hvordan sorg får mennesker til at klamre sig til uanselige minder, der betyder alverden for dem.

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 15:14

Official Com­pet­i­tion

Penélope Cruz og Antonio Banderas er i storform i vildt morsom satire over filmbranchens selvoppustede kunster-egoer og stupidt kyniske pengemænd. 

Biografanmeldelse
18. aug. 2022 | 07:28

Nope

Tidens mest innovative Hollywood-instruktør, Jordan Peele, overlæsser sorthumoristisk sci-fi-gyser, så man efterlades fornøjeligt rundforvirret.

Serieanmeldelse
17. aug. 2022 | 11:15

Vold og kontrol bag sløret

Dokumentarserie om ligestillingsorganisation sætter modigt og kvindesolidarisk fokus på den sociale kontrol blandt etniske minoriteter i Danmark.

Serieanmeldelse
16. aug. 2022 | 21:19

Brittas store svin­delnum­mer

Det er skræmmende, når dokumentarserie borer ned i Britta-sagen og fremhæver, at svindlen kunne være sket på stort set ethvert offentligt kontor i Danmark.

Biografanmeldelse
16. aug. 2022 | 14:39

Den milde smerte

Dansk instruktørs maratonværk om forfatteren Thorkild Hansen er efter 30 år blevet en yndefuldt frisk film, der er lige dele smuk og labyrintisk.

Serieanmeldelse
15. aug. 2022 | 02:33

Five Days at Memorial

Chokerende serie sætter spørgsmålstegn ved et hospitalspersonales helterolle under orkanen Katrina, der forårsagede død og ødelæggelse i New Orleans i 2005.

Serieanmeldelse
14. aug. 2022 | 08:21

Paper Girls

Styrken i kompleks sci-fi-serie er fortællingen om identitet og venskab blandt fire unge piger, som man inderligt gerne vil bruge mere tid sammen med.

© Filmmagasinet Ekko