Anmeldelser

37 - 48 ud af 2484
Biografanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:45

Kollision

Avaz-brødrene forsøger at overgå Hollywood, men deres patosfyldte melodrama minder mere om et harmonikasammenstød end en film.

Serieanmeldelse
30. okt. 2019 | 06:05

BoJack Horseman – sæson 6, del 1

Den alkoholiserede Hollywood-hest er endelig i bedring, men hans animationsserie rammer et lavpunkt i første del af sidste sæson.

Biografanmeldelse
26. okt. 2019 | 12:16

3 kvinder

Jafar Panahi cementerer sin position i filmkunstens superliga med et vredt og vittigt drama om iransk machovælde og kønsdiskrimination.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 15:15

Inna de Yard: The Soul of Jamaica

Dokumentar om jamaicansk musik er charmerende til ganja-skyerne, men det er svært at føle sig som en del af festen.

Biografanmeldelse
24. okt. 2019 | 09:44

Zom­bi­eland: Double Tap

Mestrene af zombie-udryddelse er tilbage i en 2’er, der minder meget om den første film, men stadigvæk er uforskammet morsom.

Tv-anmeldelse
23. okt. 2019 | 11:39

Øen – en ny be­gyn­del­se

Originaler er der ikke mange af i DR’s konkurrenceløse udgave af Robinson Ekspeditionen, der byder på en forstokket alfahan, feminisme og otte timers tidsfordriv.

Serieanmeldelse
22. okt. 2019 | 20:31

Mrs. Fletcher

Kathryn Hahn glimrer i The Leftovers-forfatters middelmådige miniserie om en curlingmors jagt på en ny identitet, da sønnen flyver fra reden.

Serieanmeldelse
22. okt. 2019 | 15:50

Ke­mo­hjer­ne

TV 2-serie af Ekko Shortlist-vinderen Kristian Håskjold tackler med stærke følelser og befriende humor sygdommen kræft, som de fleste danskere har haft inde på livet.

Serieanmeldelse
21. okt. 2019 | 16:41

Modern Love

Kærligheden sprudler i storbyen i munter antologiserie, men skildringen af minoriteter virker bedaget.

Biografanmeldelse
21. okt. 2019 | 15:05

Hustlers

Befriende drama om kvindelige strippere, der snyder Wall Street-eliten, fascinerer med et glamourøst miljø og et sejt persongalleri.

Biografanmeldelse
19. okt. 2019 | 16:16

Judy

Renée Zellweger er komplet formidabel som superstjernen Judy Garland, der kæmpede med selvværdet og bare ville elskes. 

Biografanmeldelse
17. okt. 2019 | 11:11

Mal­efi­cent: Mistress of Evil

Eventyret om kvinden, der forbandede Tornerose, fortsætter med imponerende ambitioner og et skuffende udfald.

© Filmmagasinet Ekko