Anmeldelser / Biografanmeldelse

61 - 72 ud af 1578
Biografanmeldelse
10. apr. 2019 | 09:36

El Angel

Filmen om morderen, som i Argentinas historie har siddet længst tid i fængsel, er en sanselig skildring af 70’erne og et homoerotisk begær.

Biografanmeldelse
08. apr. 2019 | 15:29

Gloria Bell

Sebastián Lelio er en af nutidens store melodramatikere, der med Julianne Moore i hovedrollen i sin nyeste film om kvindelig selvstændiggørelse forhåbentlig vil blive opdaget af et større publikum.

Biografanmeldelse
07. apr. 2019 | 14:26

Transit

Christian Petzold blander fortiden og nutiden i stærkt flygtninge- og kærlighedsdrama, der kan vække mindelser om Casablanca og film noirs.   

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 12:15

Pet Sematary

Genoplivningen af Stephen Kings familiegyser giver øjeblikke med gåsehud og heftig hjertebanken, men frygten bliver ikke fast sengemakker.

Biografanmeldelse
04. apr. 2019 | 09:43

Shazam!

DC’s superheltekomedie om drengen, der med ét ord forvandles til en fuldvoksen superhelt, er for ujævn i tonen til at fungere.

Biografanmeldelse
01. apr. 2019 | 17:53

Tårnet

Animationsfilm om Israels fordrivelse af palæstinenserne i 1948 er en hjerteskærende rejse ind i en konflikt, der stadig er sørgeligt aktuel.

Biografanmeldelse
30. mar. 2019 | 15:46

Den sidste gentleman

Robert Redford sætter et smukt og sørgmodigt punktum for en glorværdig karriere med en glansrolle, han bemestrer bedre end nogen anden: gavtyv og gentleman.  

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 23:30

Dumbo

Noget af enkelheden og tidløsheden går tabt, men til gengæld er Tim Burtons genindspilning et festfyrværkeri af sprudlende farver og godt humør.

Biografanmeldelse
27. mar. 2019 | 11:42

Danmarks sønner

Talentfulde Ulaa Salim debuterer med et eksplosivt terrordrama, der med stærkt skuespil og overraskelser i ærmet går til kamp mod ekstremisme.

Biografanmeldelse
25. mar. 2019 | 21:55

Hacker

Man er godt underholdt i dansk ungdomsspændingsfilm, men kan bagefter ikke rigtigt huske hvorfor.

Biografanmeldelse
21. mar. 2019 | 00:25

Us

Jordan Peele jonglerer i opfølgeren til Get Out så stilsikkert med blodigt gys og skarp komik, at man ender fornøjeligt rundforvirret.

Biografanmeldelse
19. mar. 2019 | 23:28

Alle ved det

Skuespillet sprudler af fyrigt middelhavstemperament, mens konstruktionen knirker. Den iranske Oscar-vinder Asghar Farhadi prøver kræfter med melodramaet.

© Filmmagasinet Ekko