Anmeldelser / Biografanmeldelse

73 - 84 ud af 1664
Biografanmeldelse
22. aug. 2019 | 10:11

Angel Has Fallen

Tredje del af den demonstrativt maskuline filmserie forsøger sig med en mere følsom tilgang til soldaterromantik og fejler på charmerende facon.

Biografanmeldelse
21. aug. 2019 | 15:05

Mellem linjerne

Tanker om sex, løgn og litteraturens fremtid drukner i evigt sludrende fransk komedie, der kun har enkelte sjove øjeblikke.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 12:13

Petra

Labyrintisk kammerspil går i clinch med kunstnergeniet og vender og drejer fortiden som en græsk tragedie.

Biografanmeldelse
15. aug. 2019 | 08:55

Fisherman’s Friends

Et hjertevarmt persongalleri gør britisk feelgood-komedie om en gruppe fiskere med sangtalenter til et charmerende bekendtskab.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 12:46

Scary Stories to Tell in the Dark

Gyserfilm har mange spektakulære øjeblikke, men ens egen fantasi ender med at overgå filmens handling.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 09:49

Angry Birds 2 Filmen

Fra at være en fremmedfjendsk fortælling stiger toeren til vejrs som en rørende og børnevenlig historie om det sarte mandlige ego.

Biografanmeldelse
08. aug. 2019 | 07:59

Stilheden

Argentinsk familiedrama præsenterer et vulkanudbrud af intriger og komplicerede forhold, der ikke formår at samle sig til et fokuseret melodrama.

Biografanmeldelse
07. aug. 2019 | 23:44

Poms – Dans for livet

Diane Keaton er lyslevende som den døende Martha i fornøjelig film om en gruppe ældre kvinder, som mod alle odds beslutter at blive cheerleaders.

Biografanmeldelse
04. aug. 2019 | 12:30

Once Upon a Time in Hollywood

Trods Manson-familiens mordtogt har Quentin Tarantino skabt en skidemorsom hænge ud-film med et forførende tidsbillede og en af Leonardo DiCaprios bedste scener nogensinde.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 21:40

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Selv efter moderne action-standarder er plottet langt ude i et spinoff, hvor manuskriptet lader de sjove og charmerende hovedpersoner i stikken.

Biografanmeldelse
31. juli 2019 | 11:56

Amanda

Fransk drama om et terrorangreb sætter interessant fokus på tackling af sorgen, men er for flaksende til at krybe ind under huden.

Biografanmeldelse
29. juli 2019 | 22:38

Carmen og Lola

Spansk homodrama om to piger, der går imod forældrenes planer og følger kærligheden, engagerer med et sympatisk budskab.

© Filmmagasinet Ekko