Anmeldelser

73 - 84 ud af 2050
Biografanmeldelse
30. aug. 2018 | 09:11

De Utrolige 2

Fortsættelse af superheltefamiliens eventyr er endnu sjovere og mere langtidsholdbar end forgængeren.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 12:10

Papillon

Danske Michael Noers genindspilning af autentisk flugtdrama låner for meget fra originalen, men byder på spænding og et eviggyldigt budskab.

Biografanmeldelse
28. aug. 2018 | 09:58

Lykke-Per

Bille August er sluppet umådeligt godt fra sin smukt iscenesatte filmatisering af klassikeren om en ubøjelig ungersvend i evig krig med alverden.

Biografanmeldelse
23. aug. 2018 | 09:23

Dommerens valg

Retssalsdrama med Emma Thompson taber de moralske dilemmaer på gulvet, fordi den også vil være et kærlighedsdrama.

Biografanmeldelse
22. aug. 2018 | 14:15

Maria by Callas

Følsom og personlig dokumentar er en betagende kærlighedserklæring til La Divina, det 20. århundredes store operadiva Maria Callas.

Biografanmeldelse
20. aug. 2018 | 15:44

Last Flag Flying

Richard Linklaters amerikanske humanisme skinner igennem i denne skuespillernes film, der nu kan opleves i Cinemateket.

Serieanmeldelse
17. aug. 2018 | 10:41

Ozark – sæson 2

Byrde-familien kommer igen ud på det moralske overdrev i lovende start på anden sæson af Netflix’ pendant til Breaking Bad.

Biografanmeldelse
17. aug. 2018 | 07:35

The Equalizer 2

Med en søvnig Denzel Washington i spidsen føles unødvendig efterfølger som at traske igennem en sump af cement.

Biografanmeldelse
16. aug. 2018 | 11:42

Wonderful Copen­ha­gen

Dunkelt drama om prostitutionsmiljøet på Vesterbro mister nuancerne i blodig skildring af livet på bunden af gadeslummen.

Biografanmeldelse
15. aug. 2018 | 13:56

The Spy Who Dumped Me

Forrygende kemi mellem Kate McKinnon og Mila Kunis i veloplagt actionkomedie, som er lige dele falde på halen-komik og slå på tæven-optrin.

Biografanmeldelse
14. aug. 2018 | 16:35

Det tredje mord

Japanske Hirokazu Kore-eda har skabt et lavmælt og intenst retssalsdrama, som sætter spørgsmålstegn ved menneskets higen efter sandheden.

Biografanmeldelse
13. aug. 2018 | 23:12

Nancy

Familiedrama om en bortført kvindes tilbagevenden til forældrene efter 30 år er en velspillet perle af mystik.

© Filmmagasinet Ekko