Anmeldelser

73 - 84 ud af 2382
Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 10:43

Edie

Pensionistens pendant til Into the Wild er en hjertevarm fortælling om, at det aldrig er for sent at udleve sine drømme.

Biografanmeldelse
29. maj 2019 | 10:16

Congo

Autentisk drama om to norske eventyrere i Congo byder på kritik af imperialismen, men ender med at fortælle historien om den hvide mands byrde.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 22:47

Aladdin

Der er intet nyt under den arabiske sol i Disneys seneste genindspilning, men Will Smith liver op i historien om gadeknøsen og ånden i lampen.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 20:19

Amundsen

Filmen om den norske polarforsker Roald Amundsen favner over store dele af hans liv for at komme nærmere personen bag de spektakulære opdagelser.

Biografanmeldelse
22. maj 2019 | 18:34

Kvinde på krigs­stien

Trods manglen på krølhårede ponyer er Benedikt ­Erlingssons opfølger til Om heste og mænd et livligt og charmerende drama om en økokriger og kærligheden til naturen.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:54

Catch-22

Sørgmuntre mænd pendler mellem paradis og helvede med ordrig forvekslingskomik i serieudgaven af den satiriske krigsklassiker.

Serieanmeldelse
21. maj 2019 | 11:38

Perfekte steder – sæson 3

Tredje og sidste sæson af romantisk ungdomsdrama bevæger sig i den rigtige retning, men har stadig en kedelig hang til at udpensle pointerne.

Serieanmeldelse
20. maj 2019 | 20:39

Game of Thrones – sæson 8, afsnit 6

Kongekabalen går op i den endegyldige afslutning af tidens største serie, der når i mål uden flere svinkeærinder.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:55

The White Crow

Danserne er forrygende, men skuespillet er svagt i autentisk drama om sovjetisk balletlegende under Den Kolde Krig.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:19

En spions be­ken­del­ser

En velspillende Judi Dench og nuancer mellem ven og fjende får den sande historie om bedstemor-spionen til at boble af ungdommelig lyst.

Biografanmeldelse
15. maj 2019 | 20:03

John Wick 3: Pa­ra­bel­lum

Med endnu voldsommere kampscener og en fascinerende mytologi er tredje film i lejemorder-serien et mekka for enhver action-nørd.

Biografanmeldelse
14. maj 2019 | 10:32

Villy og monster­pla­ne­ten

Der mangler ægte drama i fransk børnefilm, som med fantasifulde billeder og nuttede rumvæsner alligevel vil glæde de mindste.

© Filmmagasinet Ekko