Anmeldelser

85 - 96 ud af 3679
Serieanmeldelse
10. sep. 2022 | 14:08

Copen­ha­gen Cowboy

Der er ikke meget Pusher over Nicolas Winding Refns tilbagevenden til Danmark, hvor han fortsætter de senere års dvælende neon noir-stemning med glimtvis genialitet.

Streaminganmeldelse
08. sep. 2022 | 19:36

Blonde

Det visionære portræt af Marilyn Monroe er et bragende mesterværk, der gør Ana de Armas til en stjerne og publikum til medskyldige i stjernens dødsspiral.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 11:40

Dragon Ball Super: Super Hero

Det hæsblæsende mangaunivers vender tilbage i nostalgisk og underholdende film, som er mest henvendt til indforståede fans.

Biografanmeldelse
08. sep. 2022 | 08:02

Bodies Bodies Bodies

TikTok-generationen er offeret i veloplagt mordmysterium, som er mere sjovt end uhyggeligt.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 18:19

Mellem to verdener

Suveræne Juliette Binoche bruger hele sit enorme repertoire i gribende fransk drama om underklassens barske virkelighed.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 16:42

Chiaras valg

Amatørskuespiller er blændende som mafia-datter, der forsøger at nå til bunds i sin fars forsvinden i instruktørs tredje film om lokalbefolkningen i syditaliensk havneby.

Biografanmeldelse
06. sep. 2022 | 14:30

Don’t Worry Darling

Florence Pugh stråler som 50’er-hustru i ujævnt Hollywood-drama, hvor popstjernen Harry Styles falder katastrofalt igennem.

Biografanmeldelse
01. sep. 2022 | 07:27

The In­vit­a­tion

På grænsen af satire får rigmandsstereotyper sig en overhaling i gotisk gysermysterium med velspillende Nathalie Emmanuel.

Biografanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:35

No­tre-​Da­me i flammer

Det er hårrejsende sammen med det franske folk at opleve skrækdagen, hvor den ikoniske kirke i Paris brændte.

Serieanmeldelse
31. aug. 2022 | 16:00

Ringenes herre: Mag­trin­ge­ne

Efter de to første afsnit mangler verdens dyreste tv-serie alt det, der ikke kan købes for penge.

Streaminganmeldelse
31. aug. 2022 | 13:42

RRR

Sjældent har en actionfilm føltes større end vildt underholdende mytologisering af to af Indiens mest elskede revolutionære skikkelser.

Boganmeldelse
28. aug. 2022 | 23:00

Den skjulte kor­rup­tion

Direktøren for Danmarks ældste videoforretning forsøger efter mere end 30 års kamp at råbe magthaverne op med et mammutværk om kulturfjendtlig karteldannelse.

© Filmmagasinet Ekko