Anmeldelser

61 - 72 ud af 2717
Serieanmeldelse
05. maj 2020 | 12:08

Awkwafina Is Nora from Queens

Komedieserie slår et slag for asiatisk repræsentation, men er ud over sin muntre hovedperson en blandet fornøjelse.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 15:03

The Night­in­gale

Kvinden bag gyseren The Babadook følger op med et brutalt og poetisk hævndrama, der spejler opgøret med en nations mishandling.

Serieanmeldelse
04. maj 2020 | 13:41

Devils

Effektiv thriller-serie udstiller ondskaben i et finanssystem, som få mennesker forstår, og de fleste af os er en slave af.

Streaminganmeldelse
04. maj 2020 | 01:18

Vivarium

Vanvittig science fiction-satire over forældreskabet og forstadslivet vækker ubehag og giver samtidig stof til eftertanke.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 20:24

Never Have I Ever

Morsom og rørende ungdomsserie formår nærmest til perfektion at skildre sorg, pubertet og kulturel friktion i en og samme krop.

Serieanmeldelse
03. maj 2020 | 14:16

The Great

The Favourite-forfatter hylder det groteske og platte med en ujævn serie, der fungerer bedst i sine seriøse øjeblikke.

Serieanmeldelse
02. maj 2020 | 09:48

I Know This Much Is True

Mark Ruffalo er fænomenal i dobbeltrollen som et tvillingepar i brutal HBO-serie, der dykker ned i mørke barndomstraumer og psykisk lidelse.

Serieanmeldelse
01. maj 2020 | 10:27

Betty

Ungdommens vildskab lyser ud af HBO-serie om en gruppe kvindelige skateboardere, der skøjter gennem en hverdag fuld af sjov og eksistentielle kriser.

Serieanmeldelse
29. apr. 2020 | 00:30

Hollywood

Ryan Murphys omskrivning af Hollywoods gyldne tidsalder i Netflix-miniserie er en rebelsk og hjertevarm hyldest til mangfoldigheden.

Streaminganmeldelse
27. apr. 2020 | 23:43

Aren’t You Happy

Tysk film fuld af nøgenhed og nonsens balancerer mellem fri fabuleren og studentikos selvforelskelse, men vinder på charmen.

Serieanmeldelse
24. apr. 2020 | 09:30

Better Call Saul – sæson 5

Spin-offet til Breaking Bad overgår moderserien og sætter med næstsidste sæson scenen for en sindsoprivende finale.

Serieanmeldelse
23. apr. 2020 | 20:41

The Midnight Gospel

Skaberen af kultserien Adventure Time har lagt penselstrøg til animationsserie baseret på frihedsideologisk podcast, som er perfekt til bevidsthedsudvidende stonere.

© Filmmagasinet Ekko