Anmeldelser

61 - 72 ud af 3607
Biografanmeldelse
30. juli 2022 | 18:17

En boghandel i Paris

Ettore Scolas sidste filmværk er en romantisk fabel om et møde på tværs af sociale og kulturelle forskelle, men replikkerne er fraser forklædt som filosofi.

Serieanmeldelse
29. juli 2022 | 09:39

518 piger

Interessant dokumentarserie kaster lys over Danmarkshistoriens største digitale sexkrænkelsessag uden at være et tilknappet skræmmebillede.

Biografanmeldelse
27. juli 2022 | 23:20

DC League af Su­per­kæ­le­dy­re­ne

Supermans hund skal redde verden i charmerende animationsfilm, der er en god indgang til DC’s superhelteunivers for de mindste og fornøjer voksne med metajokes.

Serieanmeldelse
26. juli 2022 | 11:52

Trump – Un­pre­ced­en­ted

Det er nemt at blive forført af Trump, der en retorisk svindler af Guds nåde, men dokumentarserie om ekspræsidenten forfalder selv til hans manipulationer.

Serieanmeldelse
25. juli 2022 | 07:15

Kunst­n­er­ko­lo­ni­en – sæson 3

DR’s underholdende reality-show om danske samtidskunstnere skaber forbilledligt harmoni mellem nyskabende finkultur og landsbyidyl.

Streaminganmeldelse
22. juli 2022 | 13:45

The Gray Man

Russo-brødrenes flotte tjubang-film leger med forventningerne, men er langt fra så klog, som den gerne vil være.

Biografanmeldelse
21. juli 2022 | 13:28

Natten har øjne

Sofie Gråbøl er formidabelt intens og tvetydig i Gabriel Bier Gislasons gyserdebut om mystikken i det ortodokse jødiske miljø.

Biografanmeldelse
20. juli 2022 | 12:22

Last Seen Alive

Gerard Butler rammer bunden i karrieren med en action-thriller, der er håbløst dårligt eksekveret.

Biografanmeldelse
18. juli 2022 | 17:28

Lille Allan – den men­ne­ske­li­ge antenne

Findes der noget mere uhyggeligt end forældre, der skal skilles? En af Danmarks mest spændende instruktører har lavet en animationsperle med spræl og hjerte til alle aldre.

Biografanmeldelse
16. juli 2022 | 13:29

Murina

Kroatisk prisvinder med Danica Curcic er et stærkt ungdomsdrama, der dykker ned i personernes mange lag og finder smertefulde hemmeligheder.

Serieanmeldelse
13. juli 2022 | 03:54

Atlanta – sæson 3

Tredje sæson er knapt så sammenhængende, men Donald Glovers komedie om racisme i sydstatsmetropolen er stadig en af tidens bedste og mest tankevækkende serier.

Serieanmeldelse
12. juli 2022 | 20:48

Klovn – sæson 9

Med dilettanteri og knasende teknik er Casper og Franks selvudleverende serie for gud ved hvilken sæson bare vanvittig morsom.

© Filmmagasinet Ekko