Anmeldelser

61 - 72 ud af 2009
Biografanmeldelse
19. juli 2018 | 00:00

Mamma Mia! Here We Go Again

Fortsættelse af Abba-musical er et unødvendigt og ufrivillig morsomt deja-vu.

Biografanmeldelse
18. juli 2018 | 17:18

Sicario 2: Soldado

Værdig efterfølger skildrer hårdkogte karakterer med bløde hjerter i en hyperrealistisk kamp mod terror.

Streaminganmeldelse
17. juli 2018 | 16:22

Becoming Bond

Det er ukritisk, men rørende og underholdende, når George Lazenby fortæller røverhistorier om, hvordan han pludselig fik rollen som Agent 007.

Serieanmeldelse
17. juli 2018 | 12:20

Who Is America?

Den engelske provokatør Sacha Baron Cohen fanger idioter i deres eget garn i sammenstykket komedieserie, hvor kun nogle af stykkerne er sjove.

Biografanmeldelse
15. juli 2018 | 23:41

Landet af glas

Fantasifuld dansk børnefilm fortæller et spændende, moderne eventyr med inspiration fra såvel Astrid Lindgren som computerspil.

Streaminganmeldelse
14. juli 2018 | 12:08

Robin Williams: Come Inside My Mind

Medrivende portrætfilm er en dybtfølt hyldest til en af Hollywoods helte, men holder igen, når den viser hans skyggesider.

Biografanmeldelse
12. juli 2018 | 09:18

Bergman – et år, et liv

Uomgængelig dokumentar timet til Ingmar Bergmans 100-årsdag afslører, at hans selvbiografi ofte var opdigtet. Derimod var han hudløst ærlig i sin filmkunst.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 20:07

Sky­scraper

Dwayne Johnson og Roland Møller viser muskler i Die Hard-klon, der bejler til det kinesiske marked, men savner en identitet.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 16:29

Sharp Objects

Amy Adams brillerer som skrøbelig journalist med ar på sjælen i fortættet sydstats-morddrama, der er lige så gribende som første sæson af True Detective.

Biografanmeldelse
11. juli 2018 | 11:40

Hotel Transylvania 3: Monster­fe­rie

Et festfyrværkeri af fantasifigurer, og selv om det er tredje omgang med den skøre monsterfamilie, oser filmen af fortælleglæde.

Serieanmeldelse
11. juli 2018 | 11:06

Wrong Man

Igennem seks afsnit efterforsker et fascinerende hold af advokater og detektiver tre gamle sager, hvor de dømte måske er uskyldige. Men forløsningen mangler.

Biografanmeldelse
06. juli 2018 | 15:27

A Ciambra – et hjørne af Italien

Barsk realisme og drømmeagtig skønhed gør italiensk film om ung fyrs overgang til voksen i slumkvarter til fascinerende oplevelse.

© Filmmagasinet Ekko