Nyhed
15. nov. 2017 | 14:11

Sizemore anklaget for overgreb på elleveårig

Foto | Sidney Baldwin
Tom Sizemore spiller i Natural Born Killers den brutale detektiv Jack Scagnetti. Nu står han selv anklaget for overgreb på en blot elleveårig pige under optagelsen af en anden film.

Skuespilleren Tom Sizemore er kommet i mediernes søgelys efter beskyldninger om et overgreb på en mindreårig pige i 2003. Medarbejdere bekræfter anklagen.

Af Patricia Smollerup og David Madsen

Udrensningen i Hollywood fortsætter.

Siden anklagerne mod producenten Harvey Weinstein så dagens lys, er store filmpersonligheder faldet som fluer.

Nu er fokus rettet mod skuespilleren Tom Sizemore, der under optagelserne af lavbudget-thrilleren Born Killers i 2003 skal have forgrebet sig på en blot elleveårig pige, skriver branchemagasinet The Hollywood Reporter

Det var efter sigende i slutningen af filmens produktion under en stillbillede-optagelse, at skuespilleren forgreb sig på pigen. Mens hun sad på hans skød, har Tom Sizemore angiveligt masseret eller penetreret pigens vagina med sin finger.

Da hun efterfølgende fortalte sine forældre om overgrebet, blev Tom Sizemore straks fjernet fra produktionen. Nogle måneder senere vendte han dog tilbage for at filme de manglende scener, da pigens forældre ikke valgte at gå videre med sagen og sagsøge ham.

Skuespilleren kendt for machoroller i Saving Private Ryan, Black Hawk Down og Natural Born Killers (ikke at forveksle med Born Killers) har allerede et blakket ry.

Siden teenageårene har Tom Sizemore haft et stofmisbrug, han har været sigtet for overfald på en tidligere kæreste, har kørt en stuntmand over på settet til tv-serien Shooter og er idømt et halvt års fængsel for vold mod alfonsen Heidi Lynne Fleiss.

Overvejer rettens vej
The Hollywood Reporter har talt med flere medarbejdere fra produktionen, og tolv forskellige personer har bekræftet historien. Skuespilleren Robyn Adamson, som i Born Killers havde rollen som Tom Sizemores karakters hustru, husker episoden.

”Hendes øjne blev pludselig store, som om hun skulle kaste op. Jeg kiggede på hende. Hun genvandt fatningen og fortsatte, selv om hun havde problemer med at modtage instruktion. Senere da jeg blev fortalt, hvad der skete, vidste jeg præcis, hvad det var,” siger Robyn Adamson til The Hollywood Reporter.

Pigen, som i dag er 26 år, ønsker ikke at stå offentligt frem, men har udtalt til magasinet, at hun har overvejet at gå rettens vej såvel mod Tom Sizemore som sine forældre.

Tom Sizemore har nægtet at udtale sig om episoden til The Hollywood Reporter, og hans agent Stephen Rice har udtalt, at de ikke har nogen kommentarer.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko