Nyhed
13. okt. 2017 | 01:02

Harvey Weinstein bryder tavsheden

Foto | uoplyst
”Jeg ved, at jeg er nødt til at arbejde med mig selv og forandre mig. Jeg får intens terapi og rådgivning,” siger producenten Harvey Weinstein efter afsløring af hans sex-eskapader.

”Jeg er dybt knust,” siger filmmogulen, som den sidste uge er blevet anklaget af en lang række kvinder for sexchikane og voldtægt.

Af Nicki Bruun

Det startede med en artikel i New York Times, hvor Harvey Weinstein blev anklaget for sexchikane af mange kvinder i løbet af flere årtier.

Siden blev det kun værre for producenten, da tre kvinder i en stor artikel i The New Yorker fortalte, at Weinstein havde voldtaget dem.

Nu fortæller Harvey Weinstein om sin værste uge nogensinde i et eksklusivt interview med mediet Page Six.

Her siger han, hvor hårdt sagen har taget på ham. Særligt nedbrudt er han blevet, efter konen Georgina Chapman tirsdag meddelte, at hun forlader ham og vil skilles.

”Jeg er dybt knust. Jeg har mistet min kone og mine børn, som jeg elsker højere end noget andet,” fortæller Weinstein til Page Six.

”Jeg støtter hendes (Georgina Chapman, red.) beslutning. Jeg vil ikke såre hende og mine børn mere, end de allerede er blevet. Jeg håber, at vi en dag kan forenes igen, men jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre.”

Intens terapi
Da de første anklager kom frem sidste uge, gav Harvey Weinstein en temmelig mærkværdig undskyldning. Han mente, at han ville være tilbage i filmbranchen efter en behandling for sexafhængighed.

Men som anklagerne er blevet flere og større, ser situationens alvor efterhånden at være gået op for producenten.

”Jeg ved, at jeg er nødt til at arbejde med mig selv og forandre mig. Jeg får intens terapi og rådgivning. Jeg ved ikke, om jeg tager til Europa og får behandling – jeg ved ikke, hvor jeg skal hen,” siger Weinstein til Page Six.

Harvey Weinstein undskylder i det nye interview over for alle, som han har såret, men hans advokat fastholder, at producenten erklærer sig uskyldig i anklagerne om voldtægt.

Den gode fyr
Tabloidmediet TMZ har fulgt efter Harvey Weinstein, siden sagen startede, og har lagt flere videoklip op af producenten.

Et af dem viser Weinstein på besøg hos sin 22-årige datter Remy Weinstein. Det endte i et skænderi ude på gaden, som gjorde, at politiet dukkede op. På det tidspunkt var producenten dog taget af sted.

I en anden video spørger paparazzien fra TMZ, om Weinstein har det okay.

”Jeg har det ikke okay, men jeg prøver. Jeg har brug for noget hjælp. Vi begår alle fejl, og jeg håber på en ny chance,” svarer producenten.

På vej ind i bilen vender han rundt og fyrer, hvad der lyder som en bredside af mod kendisser i Hollywood.

”Jeg har altid været loyal mod jer (paparazzier, red.). Ikke som de forpulede røvhuller, der behandler jer som lort. Jeg har været den gode fyr,” siger Harvey Weinstein.

Kommentarer

© Filmmagasinet Ekko